Компанія «Оптіма-лізинг»/SIXT стала членом Асоціації лізингодавців України

Компанія «Оптіма-лізинг» приєдналася до лізингової спільноти та стала членом  Асоціації лізингодавцівУкраїни.

   Ще в 2005 році «Оптіма-лізинг» разом з трьома іншими компаніями  виступила засновником Асоціації і докладала немало зусиль до створення першого  професійного об’єднання на молодому  ринку лізингу. Після деякої перерви компанія повертається до лав Асоціації аби продовжити  діяльність  на користь вітчизняної індустрії лізингу та автопрокату.

    Компанія «Оптіма-лізинг» представляє в Україні світовий бренд SIXT, що має  сторічну історію та був першим  в Європі оператором з оренди автомобілів. Зараз, разом із партнерами, компанія працює в більше ніж 85 країнах.    

     На ринку України компанія SIXT працює з 2004 року,  надаючи послуги з лізингу автомобілів та обладнання, прокату, продажу нових і бувших у вжитку автомобілів, сервісного обслуговування, а також послуги асистанс по всій Україні. Що стосується прокату автомобілів, то, наразі, компанія має представництва в 27 містах Україні та згідно останнього дослідження ринку автопрокату, який провела Асоціація лізингодавців, володіє найбільшим в країні автопарком.

Асоціація вітає компанію «Оптіма-лізинг» з поверненням до лав професійного об’єднання та сподівається на плідну співпрацю.

 

 Прес-служба Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»:

Тел./факс: +38 044 521 97 26

Моб.тел.: +38 050 410 42 34

www.leasing.org.ua

 

Для довідки:

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.