Porsche Finance Group дарує паливну картку в подарунок до Volkswagen Amarok

Porsche Finance Group спільно з офіційним імпортером автомобілів Volkswagen ТОВ «Порше Україна» приготували для українців справжній подарунок * – паливну картку номіналом в 8000 грн кожному покупцеві автомобіля Volkswagen Amarok з фінансуванням від Porsche Finance Group. В акції беруть участь всі моделі автомобіля Volkswagen Amarok, придбані в період з 1 травня по 31 серпня 2012 року в лізинг або кредит за умови фінансування Porsche Finance Group строком від двох років.

«За перші три місяці 2012 року в Україну було реалізовано більше 20% автомобілів Volkswagen Amarok з фінансуванням від Porsche Finance Group. Це кожен 5 автомобіль даної марки, реалізований з фінансуванням в Україну, – говорить глава правління Porsche Finance Group Йозеф Граф. – Для українського автомобільного ринку це високий показник, який в період дії акції ми розраховуємо збільшити ще в кілька разів ».

Volkswagen Amarok – це надійний і потужний автомобіль, один з впевнених лідерів у класі автомобілів вантажопідйомністю до 1 тонни, який по праву називають найбільш економічним і технологічним в світі пікапом. Volkswagen Amarok поєднує великий позашляховий потенціал, місткість і безпека і чудово підходить як для активного відпочинку, так і для перевезення вантажів.

* Під подарунком мається на увазі можливість придбати паливну карту за 1 гривню.

Додаткову інформацію та конкретні пропозиції щодо умов фінансування Ви можете отримати у дилерів Volkswagen на всій території України або в Інтернеті: www.porscheleasing.com.ua.

Porsche Finance Group представлена ??в Україну компаніями «Порше Лізинг Україна» і «Порше Мобіліті». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу відноситься до «Порше Холдингу», холдинг є частиною концерну Volkswagen. В Україні компанії Porsche Finance Group надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб і є лідерами ринку фінансування автомобілів.