Компанія Avis Україна стала переможцем премії “Вибір країни” 2020



Отримати премію «Вибір країни» за підсумками саме 2020 року, коли пандемія змінила усі стратегічні плани більшості компаній, що працюють  в сфері туризму і транспортних послуг – це свідчення максимальної зібраності команди та великої довіри клієнтів до компанії.

«Вдячний своїй команді Avis Україна, яка оперативно адаптувалась і продовжила натхненно працювати, не збавляючи обертів і в нових умовах: локдауну, обмежень, дистанційної роботи. Керівники департаментів швидко ухвалювали рішення і їм вдалося утримати наші позиції на ринку, мінімізуючи втрати для компанії, які могли б бути, зокрема, через закриття кордонів (левова частка наших клієнтів прокату – іноземці).

Хайм Капельніков

Попри складнощі із закупівлею і поставкою автомобілів, департаменту лізингу вдалось навіть дотриматись планів, які ми окреслили на 2020 рік, а департаменту прокату вдалось мінімізувати потенційні втрати за рахунок орієнтації на місцевих споживачів послуг прокату та тримання планки із якості сервісу. Попри те, що компанія скоротила автопрокатний парк через пандемію на 30%, показники завантаженості автопарку, який лишився, були вищі, ніж у 2019 році.

За це подяка кожному українцю та іноземцю, який у 2020 році орендував у нас авто, кожній компанії, яка продовжила з нами угоду лізингу. Саме ви дозволили нам не збавляти оберти і тримати якість сервісу на рівні до пандемічних часів. Щиро вдячний і нашим новим клієнтам, які саме 2020 року обрали нашу компанію», – генеральний директор Avis Україна, Хайм Капельніков.

Премія «Вибір країни» – це друга нагорода, яку Avis Україна отримала у 2020 році. В листопаді 2020 року компанія отримала «Туристичний Оскар» – престижну премією World Travel Awards в номінації «Краща компанія з прокату автомобілів в Україні 2020».

Команда Avis Україна бажає усім міцного здоров’я, сил і духу подолати пандемію та відновитись після часів вимушених обмежень. Хай самомотивація і добрий гумор допоможуть вам не опускати руки, а генерувати нові ідеї та створювати нові проекти!

Джерело