ТОВ “Катерпіллар Файненшл Україна


ТОВ “Катерпіллар Файненшл Україна” є офіційним представництвом в Україні фінансового підрозділу компанії  Сaterpillar Inc. – Caterpillar Financial Services Corporation.

ТОВ “Катерпіллар Файненшл Україна” створене в жовтні 2007 року спеціально для надання в Україні послуг з лізингу техніки Caterpillar – з тим, щоб зробити її покупку більш привабливою для малого та середнього бізнесу, а також для корпоративному сектору в різних галузях економіки. Компанія надає послуги з зворотнього та фінансового лізингу для усієї лінійки продукції Caterpillar – будівельної, дорожної, горнодобувної техніки, газових та дизельних енергетичних установок, газотурбінних, дизельних двигунів, промислових турбін тощо. Фінансування доступне в усіх містах України.

Постачальником техніки Катерпіллар є єдиний в Україні офіціальний дилер ТОВ “Цеппелін Україна”.

Довідка:
Caterpillar Inc., займається виробництвом, продажем та обслуговуванням спецтехніки, двигунів, енергетичних систем, запчастин до них по цілому світу через розвинену дилерську мережу. Компанія випускає землерийно-транспортну техніку, будівельне устаткування, дизельні двигуни, енергетичні установки тощо. У її складі більше 480 підрозділів, розташованих у 50 країнах світу. У 2018 році оборот компанії склав біля 55 млрд. доларів, а загальний розмір активів сягнув 78,5 млрд. доларів.