Банкрутство та Захист прав споживачів фінансових послуг – законодавчі новації. Тренінг від Асоціації «Українське Об’єднання Лізингодавців» для учасників

05 листопада 2019 року Асоціація «Українське Об’єднання Лізингодавців України» в рамках юридичного Комітету провела тренінг для учасників Асоціації на тему законодавчих новацій в двох важливих напрямках – Банкрутство та Захист прав споживачів.

Нагадаємо, нове законодавство в цій галузі  містить як нові ризики, так і нові можливості для операторів ринку лізингу.

Були визначені новинки в законодавстві про Банкрутство та проаналізовано законодавство про захист споживачів фінпослуг, вимоги та застереження.

Учасниками навчання були обговорені та напрацьовані спільні практики.

Доповідачами стали провідні консалтингові компанії, що є партнерами і учасниками Асоціації. На тему Банкрутства виступив представник ЮК “КПД Консалтинг”, а про вимоги та застереження Закону «Про захист прав споживачів фінансових послуг» розповів представник ЮК “Прайм Лекс”.

Загалом в заході взяли участь понад 20 представників лізингодавців – членів Асоціації.

Захід пройшов у жвавих дискусіях та в теплій дружній атмосфері.

Приймала гостей лізингова компанія «Порше Лізинг», що є давнім членом Асоціації та, відповідно, надійним постачальником лізингових послуг.

Дякуємо всім учасникам заходу за присутність та активність!

Впевнені, що отримані знання та навички сприятимуть розвитку компаній-членів Асоціації та лізингу в цілому.

Довідка:

Асоціація «Українське Об’єднання Лізингодавців» – створена в 2005 році як добровільне об’єднання професійних учасників ринку лізингу. З цього ж року Асоціація входить до складу конфедерації LEASEUROPE зі штаб-квартирою у Брюселі, що об’єднує Асоціації 31 європейської країни. До складу Асоціації входять учасники, які генерують 80% українського лізингового портфелю.

Контакти для ЗМІ: 

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців»
+38 044 529 46 90  
+38 093 381 51 00  
[email protected]
www.uul.com.ua