Українське Об’єднання Лізингодаців проводить тренінги для учасників лізингового ринку

Тренінги для учасників ринку лізингу.

Українське Об’єднання Лізингодавців радо повідомити про заснування тренінгового центру створеного за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» з метою навчання та підвищення кваліфікації працівників лізингових компаній.

В червні вже відбулись 4 заходи, ще 2 семінари заплановані на 20 та 21 червня:

4-5 червня відбувся тренінг з продажів для «польових» продавців. Тренінг мав практичний фокус спрямований на вироблення та закріплення навичок ефективних продажів, а саме: аргументація ціни, робота із запереченнями, планування продажів, побудова довготривалих відносин з клієнтами, тайм менеджмент тощо.

Семінар 8 червня був присвячений новаціям законодавства щодо Товариств з обмеженою відповідальністю. Під час тренінгу буде приділено увагу таким важливим нововведенням як: оновлені правила щодо реалізації прав учасників товариства, договорам між учасниками та кредиторами, опціонам на продаж і купівлю (Put and Call Option) часток в статутному капіталі, а також іншим вкрай важливим питанням щодо управління товариством, його майном, компетенції органів управління, ризикам та їх мінімізації під час здійснення господарської діяльності товариства після зміни відповідного вітчизняного законодавства.

12 червня пройшов тренінг «Управління продажами». Якщо тренінг 4-5 червня був присвячений інструментам підвищенню результатів продажів на особистому рівні, семінар «Управління продажами» зорієнтований саме на управління командами продавців та процесом продажів у лізинговій компанії – тому цільовою аудиторією тренінгу були саме менеджери з продажів та керівники компаній.

15 червня 2018 року в м. Києві відбувся семінар «Антикорупційний комплаєнс, як інструмент захисту компанії». Метою цього семінару є ознайомлення представників лізингових компаній з регулюванням заходів протидії корупції в Україні та основних світових юрисдикціях, системами антикорупційного менеджменту та підходми з управління корупційними ризиками, що виникають при стосунках з третіми сторонами.

20 та 21 червня Українське Об’єднання Лізингодавців проводить ще два цікаві заходи:

В середу 20 червня відбудеться тренінг-практикум «Вендорне фінансування: потенціал для українських лізингових компаній». Тренінг проводиться міжнародним експертом проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» Катаржиною Качмарек яка завітає в України для проведення цього заходу.

Цільовою аудиторією тренінгу є комерційні директори лізингодавців, директори з продажу та керівники компаній.
Участь для членів Українського Об’єднання Лізингодаців є безкоштовною.

В четвер 21 червня Українського Об’єднання Лізингодавців запрошує здобути практичні знання одразу з двох важливих питань:

  • Новинки процесуального законодавства та актуальна судова практика з лізингу.
  • Особливості стягнення боргів приватним виконавцем.

Тренінг «Новели процесуального законодавства та актуальна судова практика з лізингу» розрахований на працівників лізингових компаній, банків, та інших фінансових установ: співробітників юридичних відділів, адвокатам галузі врегулювання спорів, фахівцям підрозділів роботи з проблемною заборгованістю, а також широке коло слухачів, які в своїй діяльності прямо чи опосередковано задіяні у питаннях судочинства чи виконання судових рішень.

Спікерами семінару є Ігор Калітвенцев та Андрій Іванов – фахівці з багаторічним практичним досвідом у сфері процесуального законодавства та актуальної судової практики з лізингу.

Участь для членів Українського Об’єднання Лізингодаців є безкоштовною.

З питань участі у семінарах прохання звертатись:

Марина Масич
Українське Об’єднання Лізингодавців
Директор
[email protected]
+38 (093) 381 51 00, +38 (044) 529 46 90