Новації процесуального законодавства та актуальна судова практика з лізингу

Розкласти по поличках нові положення процесуального законодавства, зануритись в актуальну судову практику з лізингу а також дізнатись про особливості співпраці з приватними виконавцями можна на семінарі який Українськє Об’єднання Лізингодавців проводить у цей четвер.

21 червня 2018 року в м. Києві відбудеться тренінг «Новели процесуального законодавства та актуальна судова практика з лізингу». Цей захід організований Українським Об’єднанням Лізингодавців за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору».
Тренінг розрахований на працівників лізингових компаній, банків, та інших фінансових установ: співробітників юридичних відділів, адвокатів галузі врегулювання спорів, фахівців підрозділів роботи з проблемною заборгованістю, а також широке коло слухачів, які в своїй діяльності прямо чи опосередковано задіяні у питаннях судочинства чи виконання судових рішень.

Особливість тренінгу полягатиме у висвітленні проблемних питань нових положень процесуального законодавства з урахуванням практичних прикладів. Окрема увага буде приділена аналізу останніх змін судової практики, а також всебічному огляду взаємодії з приватним виконавцем, переваги та гарантії для стягувачів.

Місце та час проведення:
21 червня, “Готель Президент”, Конфернц зал B+D, 10.00 – 18.00
https://presidenthotel.com.ua/ua/halls/sektsiya-a-s-b-d/
Вхід можливий як з провулку Госпітального https://goo.gl/maps/sV5n2eA8pm42  (зручніше), так і з вулиці Госпітальної https://goo.gl/maps/NxjsgpjiEsM2  (через рецепцію готелю).
Спікери:
Пан Ігор Калітвенцев є практикуючим адвокатом з досвідом у галузі права більше 17 років. Ігор спеціалізується на питаннях господарського судочинства, банкрутства, виконавчого провадження, приватизації та виборчому процесі. Пан Ігор є сертифікованим спеціалістом у медіації та має успішний практичний досвід у чисельних справах щодо врегулювання спорів між корпоративними клієнтами, а також фізичними особами засобами медіації. Міжнародними рейтингами (Legal 500 та Chambers) визнаний одним із найбільш «досвідчених і практичних» судових юристів України. З 2007 року є Керуючим партнером Юридичної Фірми «КПД Консалтинг» та з 2018 року Керуючим партнером Адвокатського об’єднання «КПД Консалтинг».

Пан Андрій Іванов практикує у сфері права з 2002 року. В його професійний досвід входить робота в органах прокуратури, зокрема, нагляд за додержанням законів органами державної виконавчої служби. З 2017 року отримав посвідчення приватного виконавця за виконавчим округом міста Києва. Та вже з перших кейсів ефективно виявив, арештував та реалізував майно боржників, чим зарекомендував себе як дійовий, ефективний та цілеспрямований приватний виконавець та надійний партнер стягувачів у виконавчому провадженні.

З питань участі у тренінгу прохання звертатись:
Марина Масич
Українське Об’єднання Лізингодавців
Директор
+38 (093) 381 51 00, +38 (044) 529 46 90