0% річних в гривні на всі автомобілі Toyota від VAB Leasing

VAB Лізинг пропонує всім Клієнтам скористатися новою пропозицією лізингу автомобілів Toyota – 0% річних в гривні! На додачу до цього максимальний термін лізингу становить 5 років.

А в рамках програми Лізинг ШВИДКИЙ рішення про укладання договору лізингу приймається всього за 2 години, і надається для цього лише паспорт і код.

«Спеціальні програми, в рамках яких відсоткова ставка для Клієнта мінімальна або взагалі дорівнює 0% річних вже підтвердили свою ефективність. Тому ми і надалі будемо розвивати цей напрямок і вже сьогодні пропонуємо скористуватися новими умовами лізингу автомобілів Toyota», – розповідає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Leasing.

«Лізинг, як фінансовий інструмент, дуже гнучкий та дозволяє задовольнити практично будь-які потреби щодо придбання автомобіля. Тому можливість низького авансу в 20%, терміну лізингу до 5 років, різні програми страхування та сервісного супроводу надають варіанти договори лізингу від найбільш дешевого до найбільш наповненого з точки зору сервісних послуг,» – зазначає Людмила Золотарьова.

В цілому будь-який автомобіль Toyota можна придбати в лізинг з мінімальним авансом від 20% від вартості автомобіля та на термін до 5 років.
VAB Leasing – ми дбаємо не лише про Ваш автомобіль!

Джерело