VAB Лізинг розповідає Лізингоодержувачам, як знизити вартість палива

Як зазначають експерти, вартість палива в Україні напряму залежить від валютних коливань. На фоні зростання курсу долара США до гривні, вже помітне зростання цін і на пальне, що в свою чергу спровокує збільшення витрат на експлуатацію авто. Розуміючи це та піклуючись про своїх Клієнтів, VAB Лізинг допомагає знизити ціни, і напередодні свята справжніх чоловіків 23 лютого та чарівних жінок 8 березня дарує знижки у розмірі 25 копійок на кожен літр пального в мережі АЗС ОККО всім своїм Клієнтам.
«Аналізуючи проблему, котра гостро стоїть перед автомобілістами, ми вирішили, що найкращим подарунком до свят стане знижка на пальне. Відтепер наші Лізингоодержувачі можуть підписати договір на обслуговування паливних карток та заощаджувати до 250 гривень на 1000 літрів палива» – говорить Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.
В той час, як вартість пального зростає – VAB Лізинг дає змогу її знизити!

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.