Професійне об’єднання лізнгодавців відзначило кращих

Під час щорічних Загальних зборів членів Асоціації лізингодавців України відбулося традиційне нагородження за кращі результати в 2013 році.

Так, відзнаку «Лідер ринку автолізингу» цього року отримала компанія «Порше Лізинг Україна», яка передала у лізинг найбільше транспортних засобів протягом року. Також,  Асоціація відзначила почесним дипломом за вагомий внесок у розвиток ринку автолізингу компанію «ОТП Лізинг» за успішні угоди з купівлі портфелів.

В номінації «Лідер ринку лізингу 2013» колеги віддали третє місце Кшиштофу Флорчаку, директору «Українського Лізингового Фонду». Слід зазначити, що ця компанія працює на українському ринку лише півтора роки, але під керівництвом пана Флорчака вже зайняла лідерські позиції. Друге місце посів Йозеф Граф, Голова правління «Порше Фінанс Груп».  А «Лідером ринку лізингу» на думку колег  у 2013 році став Андрій Павлушин, Генеральний директор «ОТП Лізинг».

Асоціація лізингодавців щиро вітає цьогорічних переможців та бажає і надалі задавати темп розвитку лізинговій індустрії.