Компанія «НІКО – Україна» спільно з VAB Лізинг провела NIKO Junior Fest 2014

Компанія «НІКО – Україна», офіційний дилерський центр Mitsubishi Motors в Києві та Київській області спільно з VAB Лізинг, провела щорічне свято дитячої творчості NIKO Junior Fest!

У суботу 31 травня, до Міжнародного дня захисту дітей, компанія «НІКО – Україна» на Подолі, провела, що вже стало щорічним, свято для дітей і дорослих NIKO Junior Fest.

Традиційно, NIKO Junior Fest – це фестиваль-сюрприз, який підкорює всіх гостей розмаїттям майстер-класів, розваг і щирою атмосферою дитячого ранку. Цього року, на святі маленькі гості змогли проявити свої таланти у танцях, співах у створенні виробів своїми руками, проявити кмітливість у конкурсах, отримати свої перші навички водіння.

Дізнатися тонкощі роботи автомобільних механізмів, побачити як і з чого складається автомобіль, мали можливість усі гості свята, відвідавши екскурсію на СТО. Для самих юних гостей заходу був проведений тест-драйв на дитячих електромобілях на території дилерського центру.

Солодкий смак NIKO Junior Fest 2014 забезпечив смачний партнер заходу компанія «Nestle».

Партнер заходу, благодійний фонду «Крона» нагадав про тих дітей, які потребують допомоги і турботи небайдужих. Всі бажаючі змогли долучитися до благодійної діяльності та ознайомитися з проектами фонду.

Серед дорослих гостей партнер заходу лізингова компанія VAB Лізинг розіграла автонабір і асистентські картки VAB Сервіс, за якими переможці отримують технічну допомогу в дорозі, оплачувану VAB Лізинг: заміна колеса, підвезення палива, підзаряд акумулятора, виклик евакуатора на місце поломки або ДТП, і багато ін. послуг. А для маленьких гостей свята, компанією VAB Лізинг, була організована безпрограшна конкурсна програма, після якої всі діти пішли не тільки з хорошим настроєм, а й з подарунками.
 

До нових зустрічей!
Ваша «НІКО-Україна» та VAB Лізинг!

Інформаційна довідка:

Компанія «НІКО-Україна» – офіційний дилерський центр Mitsubishi Motors в Києві та області з 1995 року. Основним видом діяльності компанії є продаж нових автомобілів Mitsubishi, їх гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин та аксесуарів.      «НІКО-Україна» – незмінний лідер з продажу автомобілів та надання сервісних послуг для автомобілів Mitsubishi в Україні вже більше 16 років. «НІКО-Україна» – це понад 20 тисяч лояльних клієнтів, сучасна технічна база і висококваліфікований персонал.

Компанія «НІКО – Україна» входить до складу Групи компаній «НІКО», основними напрямами діяльності якої є: автомобільний бізнес (роздрібні продажі – до складу роздрібної дилерській мережі «НІКО» входить 16 дилерських центрів, які розташовані в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Львові та Чернівцях, сервісне обслуговування, імпорт та дистрибуція), операції фінансового сектора (страхування, фінансування і кредитування, інвестиції і управління активами), будівництво; транспортні , митно-брокерські послуги та корпоративна соціальна відповідальність.

Починаючи з 2004 року Група компаній «НІКО» проходить аудит за стандартами МСФЗ (IAS / IFRS) з метою відповідності міжнародним практикам ведення бізнесу та надання партнерам додаткових гарантій надійності та прозорості співпраці з ГК «НІКО».

Докладніше про Групу компаній «НІКО» – www.niko.ua.
Номер телефону «гарячої лінії» «НІКО» – 0 800 30 38 38, цілодобово.

Детальніше про «НІКО – Україна» на Подолі – www.niko-ukraine.com.ua

VAB Лізинг зареєстрована в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.

Детальніше про VAB Лізинг – www.vableasing.com.ua.

Номер телефону VAB Лізинг – 044 481 22 22