Компанія Benish GPS взяла участь у щорічній Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2014»

Компанія Benish GPS підтримала щорічну традицію участі у виставці «АГРО-2014».

XXVІ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2014» проходила 4-7 червня на території Національного Комплексу «Експоцентр України», за адресою м. Київ пр-т. Ак. Глушкова, 1.
На партнерському стенді  УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого компанія Benish GPS представила систему «Benish AGRO». Дане рішення призначене для комплексної автоматизації управління сільськогосподарським підприємством та забезпечує управління аграрними технологіями та моніторинг рухомих технічних засобів.

Технічні фахівці та менеджери компанії надали повну консультацію та допомогли розробити оптимальне рішення для кожного клієнта.

Також, відвідувачі стенду Benish GPS мали можливість ознайомитись з додатковою корисною інформацією про інші продукти та пропозиції компанії:
• Супутникова система GPS-моніторингу транспорту;
• Супутникова система моніторингу співробітників BeniFone;
• Система безпеки вантажів – електронний замок BeniLock та ін.
Міжнародна виставка «АГРО-2014» є найбільш перспективним національним заходом агропромислового комплексу України. З кожним роком зберігається позитивна тенденція розширення представлених сфер та зростання кількості учасників – представників як вітчизняного, так і міжнародного ринків.