Компанія Benish GPS візьме участь у П'ятому Азербайджанському Міжнародному Страховому Форумі.

19-20 червня поточного року за підтримки Міністерства Фінансів Азербайджанської Республіки в Баку відбудеться П’ятий Міжнародний Страховий Форум за участю фахівців Кавказького регіону, Середньої Азії, Європи, Туреччини, України та країн СНД.

У рамках форуму заплановано інтерактивне обговорення світового досвіду та тенденцій розвитку, а також презентація  інноваційних технологій у сфері страхового бізнесу. Компанія Benish GPS є провайдером інноваційних рішень на світовій арені вже більше 11 років. Участь у П’ятому Міжнародному Страховому Форумі – це прекрасна можливість поділитися досвідом в області комплексних рішень для страхового бізнесу. Спікером від Benish GPS виступить керівник представництва компанії в Азербайджані, Ярослав Жовніренко.

Азербайджанський Міжнародний Страховий Форум зарекомендував себе як унікальний щорічний захід у світі страхового бізнесу. Формат заходу створює необхідні умови для обміну міжнародним досвідом, а також встановлення ефективних довгострокових ділових відносин. З досвіду минулих років, Міжнародний Форум збирає понад 200 учасників з 22 країн.

Місцем проведення Форуму в 2014 році став Готель Fairmont, Баку, Азербайджан.

Офіційним Організатором заходу виступила Асоціація Страховиків Азербайджану (ASA). Асоціація заснована в грудні 2006 року. Членами Асоціації є 29 страхових компаній Азербайджану.