Компанія Benish GPS розпочала співробітництво з офіційним дилером автомобілів Audi, Volkswagen, Bentley, Spyker, Ferrari та Lamborghini

Компанія «Benish GPS» та «Автомобільна група ВІПОС» з початку 2014 розпочали вигідну для клієнта програму взаємного співробітництва. Відтепер, у салонах мережі «Автомобільної групи Віпос» клієнт зможе придбати і встановити супутникову систему безпеки автомобіля «Benish Guard». Окрім того, для великих корпоративних клієнтів з’явилася можливість покупки супутникової системи моніторингу для свого автопарку.

«Автомобільна група ВІПОС» отримала можливість встановлення кращої в країні системи моніторингу на свої автомобілі, призначені для тест-драйву або автомобілі «тимчасової заміни», коли машина клієнта знаходиться на ремонті.

Необхідність такого партнерства очевидна, так як і для клієнта, і для автомобільної групи корисна взаємодія саме із лідером ринку М2М рішень – компанією Benish GPS. До професіоналізму команди «Автомобільної групи ВІПОС, успіх якої підтверджений високою позицією у рейтингу «ТОП- 100 . Кращі компанії України», додалася ще одна важлива характеристика – забезпечення безпеки автомобіля завдяки впровадженню інноваційних рішень від Benish GPS .

Про партнера:
Холдинг «ВІПОС» – група успішних українських компаній, лідерів у своїх напрямках: «Автомобільна група ВІПОС» – офіційний дилер Lamborghini в Україні, імпортер брендів Brilliance, Soueast, Haima.
«Віпкар» – офіційний дилер Bentley і Spyker в Україні «Редкар» – офіційний імпортер Ferrari в Україні
«Ауді Центр Віпос» («Ауді центр Хмельницький», «Таврида Моторс») – офіційний дилер Audi в Києві та Київській області, в Хмельницьку та Хмельницькій області, в АР Крим.
«German Motors» – офіційний дилер Volkswagen у Києві та Київській області