До великих свят – великі знижки від VAB Лізинг!

У рамках вже стартувавшої розпродажі техніки, яка була повернута після лізингу, VAB Лізинг запускає акцію «До великих свят – великі знижки від VAB Лізинг!».

Умови акції передбачають ще більшу знижку на період свят. Так, найбільш доступним є автомобіль Chevrolet Aveo , вартість якого за акційними умовами становить усього лише еквівалент 8500 доларів США. А для того, щоб оформити його в лізинг необхідно внести аванс лише 15% від вартості. А щомісячний платіж може складати всього лише 2 687 грн. на 3 роки.

Придбати більшу частину техніки можна як за 100% вартості, так і за допомогою лізингу!
Вносячи аванс від 15% від вартості техніки, Ви отримуєте можливість використовувати її відразу, а оплачувати протягом усього строку лізингу – до 4 років, отримуючи розстрочку на оплату страхування КАСКО і відсутність витрат на реєстрацію, так як вся техніка вже зареєстрована.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.