З 1 листопада діють спеціальні умови на придбання техніки CLAAS в лізинг

Сільськогосподарська техніка CLAAS доступна за новими спеціальними умовами у офіційних дилерів компанії по всій Україні.

З 1 листопада 2013 року представництво компанії CLAAS в Україні спільно з лізинговою компанією «ОТП Лізинг» запускає спеціальну програму фінансування. Програма дозволяє отримувати лізингове фінансування на придбання сільськогосподарської техніки на наступних умовах:
•    при авансі 30% – від 4,08% річних при валютному фінансуванні, від 12,08% – при гривневому;
•    при авансі 25 % – від 4,47% річних при валютному фінансуванні, від 12,47% – при гривневому.

Завдяки спільній програмі клієнти зможуть придбати в лізинг техніку та обладнання на термін від 1 до 5 років, оскільки лізинг – це один із найпростіших способів збільшити і оновити парк техніки при мінімальних витратах.
Також діють стандартні умови фінансування.

Клієнтам гарантуються швидкість і лояльність з боку лізингової компанії у прийнятті рішень і вибір зручної схеми погашення (ануїтет, стандартний, сезонний графіки).

Більш детальну інформацію про умови фінансування готовий надати відділ корпоративних продажів «ОТП Лізинг» за телефоном ( 044 ) 596-40-58.
Для отримання детальної інформації про техніку звертайтеся до офіційних дилерів CLAAS.

* – При валютному фінансуванні всі платежі здійснюються у гривні з прив’язкою до міжбанківського курсу долара США.


Лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює з провідними міжнародними та вітчизняними виробниками с/г техніки та обладнання, спецтехніки, легкового та вантажного автотранспорту, надаючи послуги фінансового і оперативного лізингу. Станом на жовтень 2013 року розмір лізингового портфеля компанії складає понад 2 млрд гривень, і компанія входить до трійки лідерів ринку лізингу України. «ОТП Лізинг» володіє повним набором інструментів для оптимізації лізингового процесу: гнучкість і лояльність у прийнятті рішень, індивідуальний підхід, кваліфіковане обслуговування і консультаційна підтримка.

Німецька компанія CLAAS, яка цього року відзначає свій 100-річний ювілей, є відомим у всьому світі виробником сільськогосподарської техніки. Компанія має 12 підприємств по всьому світу, 9 із них – виробничі підприємства. У групі компаній CLAAS працює понад 9,5 тисяч співробітників. CLAAS виробляє зернозбиральні і кормозбиральні комбайни, трактори різної потужності, кормозбиральну причіпну техніку, прес-підбирачі та телескопічні навантажувачі. В Україні CLAAS працює вже 21 рік, за цей час завезено більше 7 тисяч одиниць самохідних машин.