«Український лізинговий фонд» відзначив свій 2-й День Народження!

ТОВ «Український лізинговий фонд» був заснований 11 серпня 2011 року. За два роки свого існування компанія зайняла лідируючу позицію на ринку лізингових послуг України за обсягом нового бізнесу, а також значно розширила регіональну мережу. На даний момент Український лізинговий фонд представлений в усіх обласних центрах, що дозволяє надавати послуги компанії однаково якісно, надійно та швидко по всій території України.

«Український лізинговий фонд» спеціалізується на лізингу легкового, комерційного, вантажного транспорту, а також автобусів. За два роки компанією налагоджено співпрацю з імпортерами автомобілів та їх офіційними представниками в Україні, що дозволяє пропонувати клієнтам програми фінансування на вигідних умовах.

«Дотримуючись затвердженої стратегії розвитку, Український лізинговий фонд займає провідні позиції на ринку лізингових послуг України, з кожним роком нарощуючи обсяг лізингового портфеля і збільшуючи кількість нових угод. Такі позитивні результати пояснюються самовідданою працею команди співробітників Українського лізингового фонду, які з ентузіазмом та знанням справи підходять до задоволення потреб клієнтів», – зазначив директор компанії Кшиштоф Ян Флорчак.

Довідкова інформація
ТОВ «Український лізинговий фонд»  працює на ринку лізингових послуг України з 2011 року і надає послуги фінансового і оперативного лізингу, технічного сервісного обслуговування та управління корпоративним автопарком по всій території України. Компанія займає провідне місце серед лізингових компаній України (за даними асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»). Український лізинговий фонд є афілійованою компанією ВАТ «ВЕБ-Лізинг» – лізингової компанії № 4 в Європі за обсягом лізингового портфеля і обсягом нового бізнесу (за даними ренкінгового агентства «Експерт РА» за 2009-2012 рр. і рейтингу асоціації європейських лізингових компаній LEASEUROPE за 2012 рік).