«Український лізинговий фонд» утримав першість за об’ємами нового бізнесу.

За результатами першого півріччя 2013 року  за даними рейтингу лізингових компаній, що опублікувала Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців», Український лізинговий фонд зайняв 1 місце за об’ємом нового бізнесу.

Рейтинг включає 20 лізингових компаній, які є діючими членами Асоціації. Загальний обсяг їх нового бізнесу за 2 квартали 2013 року склав 3 727,948 млн. грн., а сукупний лізинговий портфель – 13 781,185 млн. грн.

За обсягом нового бізнесу сукупно за 2 квартали вже вдруге поспіль рейтинг очолює Український лізинговий фонд, активи якого за цей період склали 1 017,170 млн. грн. – 27% від загального обсягу активів усіх лізингових компаній, які містяться в рейтингу. Порівнюючи з попереднім періодом, компанія покращила свої результати за обсягом лізингового портфеля, отримавши 4 місце в рейтингу (1 599,717 млн. грн.).

«Позитивна динаміка результатів діяльності компанії «Український лізинговий фонд» пояснюється постійними вдосконаленнями та нововведеннями, а також командою професіоналів, які це реалізовують. Так, в 2013 році ми запустили оперативний лізинг, сервісну підтримку клієнтів та послугу управління автопарком. Можливість зберегти провідні позиції в умовах мінливої ринкової кон’юнктури походить від особливої уваги до наших клієнтів та їх потреб, що призводить до постійного розширення переліку програм по фінансуванню на вигідних умовах», – зазначив директор компанії «Український лізинговий фонд» Кшиштоф Ян Флорчак.

Довідкова інформація
ТОВ «Український лізинговий фонд»  працює на ринку лізингових послуг України з 2011 року і надає послуги фінансового і оперативного лізингу, сервісу та управління автопарком по всій території України. Компанія займає провідне місце серед лізингових компаній України (за даними асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»). Український лізинговий фонд є афілійованою компанією ВАТ «ВЕБ-Лізинг» – лізингової компанії № 1 в Росії і Східній Європі за обсягом лізингового портфеля і обсягом нового бізнесу (за даними ренкінгового агентства «Експерт РА» за 2009-2012 рр. і рейтингу асоціації європейських лізингових компаній LEASEUROPE за 2012 рік).