Спеціальні умови придбання автомобілів TOYOTA від VAB Лізинг до 01.11.2013 року.

Тільки до 01.11.2013 року VAB Лізинг пропонує спеціальні умови придбання автомобілів TOYOTA для фізичних та юридичних осіб. Мінімальний аванс 20%, можливість фінансування в гривні без валютних прив’язок, ставка 0% – все це можливо з Компанією VAB Лізинг.
 «Купуючи автомобіль в лізинг, Клієнт отримує не тільки максимально – вигідні умови, але і комплекс послуг із страхування, реєстрації, технічного обслуговування автомобіля. А з урахуванням спеціальних умов послуга лізингу стає ще доступнішою. Наприклад, щомісячний платіж за нову Toyota Corolla з автоматичною коробкою передач складає всього 3699 грн. І в цю вартість вже включені і реєстрація, і страхування на 5 років КАСКО і ЦВ, сервісний супровід та багато інших послуг. VAB Лізинг завжди на крок попереду, тому ми готові також запропонувати нашим Лізингоодержувачам ряд додаткових послуг: адміністрування закупівлі палива та всіх необхідних ремонтів (як гарантійних, так і не гарантійних)  мийку автомобіля, підмінний автомобіль, сезонну покупку, заміну шин, та ін. послуги» – говорить Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.
Кожен Клієнт, який отримує автомобіль TOYOTA у VAB Лізинг, отримує в подарунок автомобільний набір: аптечка , знак аварійної зупинки, вогнегасник, трос, скребок, щітка і рукавиці.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), сільськогосподарської та спецтехніки, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.