Спеціальна пропозиція від VAB Лізинг до 11.11.2013 року: автомобілі KIA від 10 доларів США на день

Тільки до 11.11.2013 року VAB Лізинг оголошує спеціальні умови придбання яскравих і сучасних, помітних і спортивних автомобілів KIA для фізичних та юридичних осіб. Мінімальний аванс 20%, можливість придбання автомобіля в лізинг терміном від 1 до 5 років зі ставкою від 6% річних в доларі США і можливістю фінансування, як у гривні без валютних прив’язок, так і в доларі США.

 «Яскравим прикладом привабливих умов є діюча до 11.11.2013 року спеціальна пропозиція на покупку автомобілів KIA. Щомісячний платіж Лізингоодержувача за новий KIA RIO 1.4 MT складе 10 доларів США на день або 300 доларів США на місяць. При цьому Клієнт платить аванс тільки за вартість автомобіля, а витрати з реєстрації та страхуванню рівномірно розподіляються в щомісячні лізингові платежі на весь термін лізингу. Також у дану пропозицію включені послуги: пошуку бажаного автомобіля, технічної допомоги на дорогах, адміністрування страхових випадків, адміністрування ремонтів і технічного обслуговування, телефон 24-годинної лінії підтримки» – зазначає Володимир Нечаєв, директор з розвитку бізнесу VAB Лізинг.

 Додатковим приємним бонусом для Клієнта стане автомобільний набір, який VAB Лізинг дарує своїм Лізингоодержувачам. Тепер такі речі першої необхідності в дорозі, як: аптечка, знак аварійної зупинки, вогнегасник, трос, скребок, щітка, рукавиці будуть доступні автовласникам у будь-яку секунду.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), сільськогосподарської та спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.