Спеціальна пропозиція від VAB Лізинг до 01.11.2013 року: автомобіль FORD від 95 грн. в день

Тільки до 01.11.2013 року VAB Лізинг пропонує спеціальні умови придбання автомобілів FORD для фізичних та юридичних осіб: мінімальний аванс 20%, можливість придбання автомобіля в лізинг терміном від 1 до 5 років з подорожчанням на рік від 12,5% і можливістю фінансування, як у гривні без валютних прив’язок , так і в доларі.
 Купуючи автомобіль в лізинг, крім вигідних умов, Клієнт також отримує комплекс послуг із страхування, реєстрації, технічного обслуговування автомобіля на які VAB Лізинг дає розстрочку на весь термін лізингу і Лізингоодержувач має мінімальні початкові витрати тільки на оплату авансу .
«Спеціальна пропозиція від VAB Лізинг, яка діє до 01.11.2013 року робить послугу лізингу ще доступнішою. Так, наприклад, щомісячний платіж за новий Ford Focus складе всього 2888 грн. І в цю вартість вже включені: реєстрація, страхування на 5 років КАСКО і ЦВ, сервісний супровід та багато інших послуг. VAB Лізинг завжди прагне займати лідерські позиції і бути першими в частині запуску ексклюзивних і, в той же час, максимально – вигідних програм з партнерами, тому ми готові також запропонувати нашим Лізингоодержувачам ряд додаткових послуг: адміністрування закупівлі палива та всіх необхідних ремонтів (як гарантійних, так і не гарантійних), мийку автомобіля, підмінний автомобіль, сезонну покупку, заміну шин, та інші послуги» – говорить Володимир Нечаєв, директор з розвитку бізнесу VAB Лізинг.
Кожен Клієнт, який отримує автомобіль TOYOTA у VAB Лізинг отримує в подарунок автомобільний набір: аптечку, знак аварійної зупинки, вогнегасник, тріс, скребок, щітку і рукавиці.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), сільськогосподарської та спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.