СК «АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ» стала страховим партнером презентації автомобілів KIA на виставці «ОдесаАвтоШоу»

З 26 по 28 квітня у виставковому комплексі Одеського морського торгового порту відбулася виставка «ОдесаАвтоШоу», на якій СК «Арсенал Страхування» стала страховим партнером торгової марки KIA.

Щорічно автосалони міста представляють свої новинки на виставці «ОдесаАвтоШоу». Більше 20 автомобільних брендів і більше 200 одиниць транспорту традиційно розміщуються на території виставкового комплексу. ТОВ «АВТОЦЕНТР КІА» – офіційний дилер ТМ KIA в Одеському регіоні – представив останні новинки ТМ KIA: New Сeed, New Cerato, Optima, Sportage, і Sorento FL.

Кожен бажаючий міг не тільки ознайомитися з новинками модельного ряду, а також отримати детальну інформацію про страхування від фінансового консультанта СК «Арсенал Страхування», який був присутній на заході протягом всієї виставки.

«Як авторинок поповнюється новинками, так і ринок страхування постійно вдосконалюється і розвивається, пропонуючи споживачам дедалі більш якісніші послуги. Ми раді підтримати наших партнерів і максимально ознайомити відвідувачів виставки з послугами, що надає СК «Арсенал Страхування» – зазначив Костянтин Лаунов, директор Одеської дирекції.