У 2012 році портфель лізингових договорів Porsche Finance Group складатиме 482 млн грн

Porsche Finance Group взяла участь у III Міжнародній конференції з лізингу: «Уроки кризи та перспективи розвитку лізингу в Україні», яка відбулася 17 травня 2012 року в заміському комплексі «Гранд Адмірал Клуб». Під час конференції обговорювалися найважливіші для галузі тенденції фінансових ринків України та Європи, а також актуальні питання розвитку ринку лізингу в Україні.

Зокрема, учасники конференції констатували помітне зростання лізингового портфеля в Україні. Так, у 4-му кварталі 2011 року в Україні було укладено 3567 контрактів фінансового лізингу, що відповідає показникам «докризового» 2007 року – 3248 контрактів за аналогічний період. А за весь 2011 рік темп зростання портфеля лізингових компаній склав 110%. Таким чином, ринок лізингу в Україні продемонстрував остаточний вихід із кризи.

Також були названі перспективи розвитку ринку лізингу Україні в 2012 році:

·                    Розмір ринку лізингу залишиться на поточному рівні (близько 34 млрд грн)

·                    Зменшення рівня проникнення лізингу в інвестиціях в основні засоби

·                    Зростання рівня проникнення лізингу як фінансового інструменту для придбання автотранспорту (до 6%)

·                    Збільшення частки іноземних лізингових компаній з іноземним капіталом

·                    Початок активної роботи кількох банківських лізингових компаній

·                    Розвиток попиту на оперативний лізинг транспорту

·                    Збільшення відповідальності лізингоодержувача (законопроект)

«Портфель лізингових договорів Porsche Finance Group станом на 31.12.2011 склав 364 млн грн, а обсяг профінансованих активів за 2011 рік – 349 млн грн, – говорить глава правління Porsche Finance Group Йозеф Граф. – У 2012 році ми маємо намір збільшити ці цифри на 482 і 470 млн грн відповідно. Однією з нових тенденцій 2012 року стало зростання зацікавленості українців у купівлі автомобіля в лізинг або кредит, і нам є, що відповісти на цей виклик».

В даний час Porsche Finance Group є визнаним лідером за кількістю підписаних договорів фінансування в лізинг та кредит. Тільки за перший квартал 2012 року компанія показала впевнене зростання, уклавши 1000 нових договорів з фізичними та юридичними особами, а до кінця поточного року має намір довести цю цифру до 4500. Досягненню цієї мети сприятимуть вигідні умови фінансування, у тому числі прозора тарифна політика, відсутність прихованих комісій і нарахувань, та стабільна ставка виплат, а також постійне оновлення можливостей та послуг, які будуть сприяти залученню нових клієнтів.

Додаткову інформацію та конкретні пропозиції щодо умов фінансування Ви можете

отримати у дилерів Volkswagen, Audi та Porsche на всій території України або в Інтернеті www.porscheleasing.com.ua.

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна» і «Порше Мобіліті». Вони перебувають у власності австрійського «Порше Банку», який в свою чергу відноситься до «Порше Холдингу», холдинг є частиною концерну Volkswagen. В Україні компанії Porsche Finance Group надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб і є лідерами ринку фінансування автомобілів.