СГ «ТАС» та УЦМ розпочали проект співпраці між медіаторами і бізнесом

Страхова Група «ТАС» спільно з «Українським центром медіаціі» (УЦМ) розпочали пілотний проект, направлений на покращення та прискорення вирішення спірних питань. Відтепер клієнти СГ «ТАС» у разі виникнення розбіжностей із компанією можуть звернутися в УЦМ, де їм буде запропонована безкоштовна допомога незалежного посередника у вирішенні спору. Це дозволить страхувальникам вирішувати питання до судового розгляду, що значно зменшить витрачений на це час. Основні питання, що розглядатимуть медіатори стосуватимуться розбіжностей з питань виплати страхового відшкодування, регресних вимог, якості взаємодії зі співробітниками компанії.

Спеціалісти УЦМ надаватимуть свою послуги безоплатно. «Головною метою проекту для УЦМ є напрацювання методології проведення переговорів між страхувальниками та страховими компаніями, – говорить Світлана Чебакова, керівник відділу незалежних медіацій «Українського центру медіації».  – Це перший проект співпраці медіаторів та бізнесу в Україні». В рамках впровадження проекту спеціалісти УЦМ досліджуватимуть питання можливості швидкого компромісного врегулювання спорів.

«Ми економимо час один одного задля того, щоб прийти до єдиного взаємовигідного рішення для страхової компанії та клієнтів, – говорить заступник Голови Правління Страхової Групи «ТАС» Тетяна Новицька. – Але головне, що надавши базу для роботи такої компанії, як «Український центр медіації», Страхова Група «ТАС» ще раз підтвердила, що завжди відкрита для інновацій та впроваджує у свою діяльність передові світові технології».

Довідка: Український центр медіації (УЦМ) започаткований при Києво-Могилянській Бізнес Школі з метою створення інституції, яка б стала рушійною силою для розвитку альтернативних способів вирішення спорів в Україні шляхом проведення навчання і надання послуг дійсно незалежних медіаторів.

Страхова Група «ТАС», одна з найбільших страхових компаній України, заснована в 1998 році, є універсальною компанією, що пропонує клієнтам понад 80 видів страхових продуктів з різних видів добровільного та обов’язкового страхування.

СГ «ТАС» має розгалужену регіональну мережу: 27 регіональних дирекцій і філій, 320 центрів продажів по всій території Україні, де працюють близько 1300 штатних фахівців і понад 2000 страхових агентів.

СГ «ТАС» є одним із засновників і членом Української федерації страхування, членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Національного Клубу страхових виплат України, а також Європейської бізнес асоціації, Міжнародної торгової палати, Українського союзу промисловців і підприємців та Бюро кредитних історій.