Gras Savoye розпочинає свою діяльність в Україні

Новостворена дочірня компанія найбільшого польського страхового посередника Gras Savoye вже працює з українськими клієнтами. Gras Savoy Ukraine щойно взяла на себе обслуговування клієнтів групи компаній «Дедал».

«Дедал» є найбільшим українським страховим брокером. Він займає лідируючі позиції за обсягом продажів і якості обслуговування клієнтів. Група компаній «Дедал» відображає структуру Gras Savoye в Польщі і може забезпечити глобальні страхові послуги, починаючи від консалтингу в страховому посередництві, повної підтримки управління договорами страхування до організації всього процесу врегулювання збитків. Група компаній «Дедал» в Україні представлена ??двома компаніями. «Дедал» брокер – компанія, що надає консалтингові та брокерські послуги, а «Дедал-Сервіс» спеціалізується на додаткових послугах в страхуванні, передусім, пов’язаних з урегулюванням збитків.

«Група компаній« Дедал »дзеркально відображає структуру групи Gras Savoye Polska в відношенні і портфеля клієнтів, і бізнес процесів в продажах, і врегулювання збитків. І все це завдяки інформаційній системі, яка має схожі структурні принципи побудови. У цих умовах важко було б не піти на об’єднання наших компаній, щоб виникла синергія двох лідерів », – зазначив Ібрагім Габідулін, власник групи компаній« Дедал »і її беззмінний керівник, який має майже 20-річний досвід роботи в страховій індустрії.

Після завершення операції правління компанії виглядає наступним чином:

Генеральним директором Gras Savoye Ukraine став Олександр Конопка, який також є Президентом і Головою Правління Gras Savoye Polska,

Виконавчим директором призначено В’ячеслава Карпуся, топ менеджера, який має значний досвід роботи на автомобільному та фінансовому ринку України,

Ібрагім Габідулін увійшов до складу керівництва Gras Savoye Ukraine і зайняв посаду операційного директора.

Директором з продажу була затверджена Любов Мовлянова, яка раніше займала посаду заступника директора брокерської компанії «Дедал» з продажу.

«Комулятивний ефект від злиття двох компаній повинен перевершити навіть наші сміливі прогнози. Ми виходимо на ринок не з порожніми руками, а з потужним програмним продуктом і новими страховими технологіями. У першу чергу це відіб’ється на якості та вартості страхових продуктів, а відповідно на задоволеності клієнтів. А задоволеність клієнтів це наша головна мета ».

«Я з нетерпінням чекаю початку роботи з компанією« Дедал» і на реалізацію наших рішень. Це плід декількох років спільної роботи, в тому числі в області обслуговування корпоративних клієнтів і фізичних осіб. Такі угоди між посередницькими компаніями зазвичай тягнуть за собою рішення цілого комплексу питань. В даному випадку, такому об’єднанню передував тривалий період співпраці. Об’єднання дозволить забезпечити додаткову цінність, як для клієнтів, так і для нас. Кожна компанія володіла конкурентною перевагою у себе на ринку. Gras Savoye має ефективні IT-системи, міжнародні ноу-хау і власності моделі рішень в галузі страхування, що зарекомендували себе на ринках різних країн. «Дедал» на українському ринку цінується серед його клієнтів за дуже великі знання в галузі страхування, за динамічність його команди співробітників і сервісної мережі з участю десятків агентств по всій Україні », – резюмує Пшемислав Конопка, Віце-президент Gras Savoye Polska, відповідальний за цю угоду.

 Однією з переважних спеціалізацій Gras Savoye в Польщі є забезпечення комунікацій у страхуванні. Завдяки цьому вона стала провідною брокерської групою, яка обслуговує застраховані автомобілі найбільших лізингових компаній, провідних імпортерів автомобілів, а також автопарки багатьох компаній перевізників. Завдяки угоді з «Дедал» подібний портфель отримав український філіал Gras Savoye.

 

Довідка:

Компанія Gras Savoye була заснована в 1907 році в Ліллі, на півночі Франції. Починаючи з 1992 року Gras Savoye, постійно займає перше місце в рейтингу страхових брокерів Франції, а з 2004 року і в Польщі. В даний час в групі Gras Savoye працюють більше 3600 чоловік, а її мережа включає близько 100 відділень у різних частинах світу. Група здійснює свою діяльність у Польщі через дві компанії:

Gras Savoye Polska – страховий і перестраховий брокер;

Pol-Assistance – сервісна компанія.

Gras Savoye Polska – це команда з 300 співробітників і оборотом комісійних більше 130 млн польський злотих, що забезпечує всі види страхування, такі як страхування майна, комунікаційного обладнання, громадянської, особистої і професійної відповідальності, а також відповідальності виробників за якість своєї продукції. Послугами Gras Savoye користуються великі міжнародні компанії та середні підприємства у всіх галузях промисловості. Група спеціалізується, зокрема, у сфері страхування будівництва та нерухомості, енергетики, фінансової та автомобільної промисловості, а також громадських організацій. У рамках своєї структури є спеціальний відділ обслуговування французьких клієнтів. Група також надає послуги в сфері роздрібного і банківського страхування, ризик-менеджменту, перестрахування, врегулювання збитків і асистансу.

Gras Savoye Polska нагороджувалася протягом шести років дипломом «Газель Бізнесу” за високі темпи свого розвитку. Також журнал Forbes вручив компанії нагороду «Честь Грона Діамантів» за постійне лідерство в бізнесі. Від компанії Dun & Bradstreet компанія отримала сертифікати «Найпрозоріша фірма» і «Найвища бізнесдовіра клієнтів».