Електромобілі Mitsubishi i-MiEV поповнили корпоративний автопарк лізингової компанії ALD Automotive

Компанія «Торговий дім – НІКО», офіційний імпортер автомобілів Mitsubishi в Україні, забезпечила поставку двох електромобілів Mitsubishi i-MiEV в корпоративний автопарк лізингової компанії ALD Automotive.

Електромобілі Mitsubishi i-MiEV поповнили власний транспортний парк компанії ALD Automotive, котрий налічує понад 4000 автомобілів. Електромобілі будуть використовуватися співробітниками компанії для щоденних бізнес-поїздок. Окрім того, компанія ALD Automotive, першою серед лізингових компаній, надаватиме електромобілі Mitsubishi i-MiEV своїм корпоративним клієнтам у користування.

«ALD Automotive – лідер ринку в своєму сегменті, а також компанія, що відслідковує інновації у сфері автомобільних технологій. Одним із стратегічних завдань компанії є турбота про навколишнє середовище. Запаси природних паливних ресурсів обмежені, екологічна ситуація на межі катастрофи, тому  майбутнє за альтернативними джерелами енергії і вже завтра електромобілі стануть необхідною реальністю на наших дорогах. Купівля та експлуатація електромобілів Mitsubishi i-MiEV – це комплексне рішення вказаних проблем і наш перший внесок в перспективний, з точки зору екології і нових технологій, проект», – зазначив комерційний директор компанії ALD Automotive Олександр Приземний.

«Згідно стратегії, розробленої компанією «Торговий дім – НІКО», на початковому етапі виходу в український ринок електромобілі Mitsubishi i-MiEV будуть поставлятися корпоративним клієнтам, таким як ALD Automotive. Дана схема роботи допоможе поступово підготувати необхідну зарядну інфраструктуру і налагодити систему сервісного обслуговування нового виду транспорту», – розповідає Андрій Нагнибіда, генеральний директор компанії «Торговий дім – НІКО».

Компанія «Торговий дім – НІКО» – офіційний імпортер Mitsubishi Motors в Україні. Входить у склад Групи компаній «НІКО», основними напрямками діяльності якої є: автомобільний бізнес (імпорт, дистриб’юція, роздрібні продажі і сервісне обслуговування), операції фінансового сектору (страхування, лізинг, фінансування і кредитування, інвестиції і управління активами), будівництво, транспортні, брокерсько-митні послуги та корпоративна соціальна відповідальність. Бренд «НІКО» визнаний найдорожчим автомобільним брендом України, згідно рейтингу журналу «ГVардія» (ІД «Галицькі контракти»). Детальніше про Групу компаній «НІКО» – www.niko.ua


ALD Automotive – підрозділ Societe Generale Group, який надає лізингові послуги та послуги з управління автопарками юридичних осіб:

    Друга лізингова компанія в Європі та третя у світі
    Керує автопарком в більш ніж 930 000 авто
    Пряма присутність в 37 країнах світу
    4 200 співробітників
    Понад 100 000 клієнтів

ALD Automotive Україна / ТОВ «ПЕРША ЛІЗИНГОВА КОМПАНІЯ» з моменту свого заснування у 1999 році утримує лідерські позиції на лізинговому ринку України, надаючи послуги з фінансового та оперативного лізингу, а також послугу з управління автопарком для корпоративних клієнтів. Автомобільний парк компанії налічує понад 4000 автомобілів.

Компанія має свої регіональні офіси, які знаходяться в Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Одесі, Львові та Сімферополі. ALD Automotive забезпечує технічну підтримку по всій території України.