Представники фармацевтичної компанії «Дарниця» отримали 120 нових автомобілів в лізинг від «Avis Україна»

Компанія «Avis Україна» виграла тендер на закупівлю, постачання та передання в лізинг автомобілів для фармацевтичної компанії «Дарниця». Так, Avis Україна передала в оперативний лізинг 120 автомобілів лідеру фармацевтичного виробництва України, серед яких: Kia Seed, Toyota Corolla та Hyundai i30. Окрім цього, компанія Avis Україна організувала виготовлення макетів та нанесення логотипів компанії на всі автомобілі в єдиному стилі на замовлення фармацевтичної компанії.    

Це перша велика партія автомобілів, які компанія «Дарниця» замовила в лізинг. Загалом, фармацевтична компанія розпочала співпрацю з Avis Україна у 2023 році, коли замовила першу партію гібридних автомобілів Toyota Camry в лізинг. Основний автопарк компанія, переважно, формувала за рахунок власних інвестицій та самостійно обслуговувала його.

Пакет послуг лізингу автомобілів від Avis Україна включив підбір автомобілів в необхідній комплектації під певні завдання замовника, їх фінансування, а також повний пакет сервісу оперативного лізингу. Послуга лізингу від «Avis Україна» передбачає для «Дарниці» зручні умови виплат. У лізингові платежі враховані витрати на страхування автомобілів, постановку на облік, проведення гарантійних ремонтів та ремонтів по нормальному зносу, шиномонтаж та зберігання гуми, надання підмінних автомобілів на час ремонтів, цілодобова технічна підтримка.

Тож, успішна співпраця дає можливість оптимізувати фінансові ресурси фармацевтичної компанії, в тому числі, час і ресурси на обслуговування автомобілів. Таким чином, компанія «Дарниця» зберегла власні активи та отримала можливість спрямувати свої кошти на прямі бізнес-потреби, як то виробництво препаратів та інші цілі.

Компанія «Дарниця» на сьогодні є лідером ринку України за обсягом продажів лікарських засобів в натуральному виразі. Кожна шоста упаковка ліків на аптечних полицях – виробництва «Дарниці».

Послуги з лізингу авто «Avis Україна» надає вже 27 років поспіль. В лізинговому парку компанії на сьогодні більше 4 000 автомобілів, вона має понад 250 корпоративних клієнтів, мережу регіональних представництв та співпрацює з понад 500 сервісними партнерами по всій Україні.

«Avis Україна» вдячна партнерам – офіційним імпортерам і дилерам марок KIA, Toyota та Hyundai в Україні: компаніям «Автоцентр на Столичному», «Автосаміт», «Хюндай Мотор Україна» за якісну, професійну та оперативну підготовку автомобілів.   

Avis Україна – підрозділ міжнародного провайдера послуг з прокату та лізингу авто Avis, який має офіси у 185 країнах світу. В Україні компанія надає широкий спектр транспортних послуг під брендами Avis (з 1997 року) та Payless (з 2016 року) – від оренди на добу для фізичних осіб до формування цілих автопарків в лізинг для юридичних осіб і покликана забезпечити потребу в мобільності як в межах Україні, так і в будь-якій країні світу, де розташовані офіси Avis. Тел. 0 800 305 303, pr@avis.com.ua