Відбулося вручення поїздки в Карпати для двох від VAB Лізинг

13 лютого 2013 року відбулося вручення призу акції від VAB Лізинг «В Карпати на новому авто!» переможцем якої стало ТОВ «Аероліфт».

Сертифікат на відпочинок в Карпатах для двох директору ТОВ «Аероліфт» Максиму Сніжко вручила Генеральний директор VAB Лізинг Людмила Золотарьова.
«Коли мені зателефонували представники VAB Лізинг привітати з перемогою в акції – я, спершу, не повірив», – каже Максим, – «думав, що мене розігрують. Звернутись до VAB Лізинг, за придбанням автомобіля, мені порадив мій друг і бізнес-партнер, який вже скористався послугами лізингу, тому перший з ким я поділився своєю радістю став він. Моя перемога – справжня несподіванка, оскільки в акції брала участь велика кількість Клієнтів, я навіть і не розраховував на додатковий бонус до отриманого автомобілю. Вдвічі приємніше було в той день отримати новину про перемогу, адже саме в цей день у мене був День Народження! Дива трапляються – і я починаю в це вірити! Спасибі!»

VAB Лізинг розпочала новий рік з позитивних емоцій, вручаючи різні подарунки Лізингоодержувачам, які скористалися лізинговими програмами.

«У 2013 році ми продовжуємо готувати приємні сюрпризи-подарунки як додаток до зручних і лояльних умов придбання автомобілів у лізинг, адже за такими програмним продуктам, як Renault Leasing, Nissan Finance і Citroёn Leasing річні ставки починаються від 2,5%, без прив’язки до USD з можливістю придбання автомобіля строком до 7 років та без довідки про доходи. Ми також готові надати 24-годинну підтримку Лізингоодержувачів на дорогах, що підкреслює переваги лізингу перед іншими фінансовими послугами», – зазначила Людмила Золотарьова.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.