Українська авіакомпанія SkyUp хоче передати 15 літаків у мокрий лізинг іноземним авіакомпаніям

Лізинг з екіпажем (мокрий лізинг) – це лізинг, за умовами якого повітряне судно включено до сертифіката експлуатанта – лізингодавця, який несе відповідальність за забезпечення безпеки польотів. Джерело: “Економічна правда”

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines готова передати 15 літаків Boeing-737 у мокрий лізинг іноземним авіакомпаніям за умови, що вони не виконують перельоти до рф та білорусі.
Про це йдеться у заяві SkyUp, яку поширила “Економічна правда“.


“Ми, українська авіакомпанія SkyUp Airlines, звертаємося до світової авіаційної сім’ї із закликом підтримати нас та Україну у цій боротьбі. В нашому авіапарку 15 середньомагістральних літаків Boeing-737, середній вік яких складає 12 років. Всі вони готові до роботи і ми надаємо їх у користування в мокрий лізинг. Взявши у користування наші літаки, ви допоможете нам продовжувати нашу діяльність під час війни і сплачувати податки в державну казну, зберігати робочі місця 1 300 співробітників та підтримувати постраждалих українців – кожен десятий долар чи євро ми відправимо на допомогу жертвам війни”, – заявили в SkyUp Airlines.


“Якщо ваша авіакомпанія не виконує перельоти до росії та білорусі, і ви готові до співпраці, будь ласка, звертайтеся”, – додали в авіакомпанії.