ОТП Лізинг передав 125 транспортних засобів до ЗСУ

Компанія ОТП Лізинг з початку війни передала до ЗСУ вже 125 транспортних засобів на загальну суму 58 млн грн. Про це повідомив генеральний директор ОТП Лізинг Андрій Павлушин.

“До сьогодні OTPL передав 120 машин на 45 млн грн, сьогодні вже 125 на 58 млн. Слава Україні. Допомагайте нашій Армії, їм потрібні різні машини”, – Андрій Павлушин, генеральний директор ОТП Лізинг.

За словами Андрія Павлушина, останніми було передано 5 новеньких вантажівок MAN, які ще 24 лютого працівники ОТП Лізинг повинні були передати в лізинг компанії, яка займається Великим Будівництвом та не склалось.

Ми їх передали Компанії, яка займається іншим великим проєктом: Велика Оборона!!! Це найкраща і найгеройська Компанія: ЗСУ, Збройні Сили України. Хлопці подарували мені дуже актуальний шеврон, це честь для мене. Хлопці сказали: Андрій загадайте бажання, ви між двома Миколами. Бажання зараз основне: щоб швидше вибити загарбників з нашої землі і щоб швидше наступив Мир. Щоб ми повернулись до Великого Будівництва і відновлення країни“, – Андрій Павлушин – генеральний директор ОТП Лізинг. (Із соціальних мереж). Джерело