До Українського об’єднання лізингодавців долучилася компанія Inscor Technologies


Нещодавно Рада директорів Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» проголосувала за прийняття до лав Асоціації нового асоційованого – члена компанію Inscor Technologies.

Асоціація передбачає як повне членство – для тих компаній, що безпосередньо надають лізингові послуги. Так і асоційоване членство – для компаній, що працюють на суміжних ринках, чи надають послуги лізинговим компаніям.

Компанія Inscor Technologies пропонує технології від світового лідера на базі телематики для страхових, лізингових компаній, корпоративних парків і автодилерів. Рішення складається з хмарної частини на серверах і мініатюрного обладнання, яке встановлюється на автомобіль і оцінює  стиль водіння водія та його потенційні ризики потрапити в ДТП зі своєї вини. Система скорингу (оцінки)  водіїв ґрунтується на понад 300 млрд. проаналізованих кілометрів, які проїхали автомобілі у більш ніж 20 країнах світу. Система також оцінює агресивну поведінку водія, яка призводить до збільшення витрат на технічне обслуговування та   ремонт автомобіля, коригує манеру водіння, надає допомогу в разі ДТП, а також проводить реконструкцію аварій, що виключає випадки побутового шахрайства.

Зацікавленість компанії Інскор в лізинговому ринку пояснюється тим,  що її послуга розрахована у т. ч. і на лізингові компанії. Лізингодавцям вона дозволяє стежити за якістю поводження з технікою, взятої в оренду. Завдяки цьому лізингова компанія має гарантію, що користувач буде дбайливіше  поводитися з автомобілем, поверне його в належному стані і авто потім можна буде продати за гарні гроші, так як авто матиме вищу залишкову вартість. А додатковий функціонал FNOL дає можливість лізинговій компанії одразу дізнатися про характер ДТА та пошкоджені деталі наданого в лізинг автомобіля. 

Перебування в середині лізингового співтовариства  дозволить компанії Inscor бути в курсі усіх останніх новин та тенденцій на лізинговому ринку, приймати активну участь у розробці законодавчих та нормативних актів, що стосується галузі, регулярно отримувати спеціалізоване навчання своїх співробітників. А також мати можливість безпосереднього спілкування з компаніями-лідерами ринку лізингу України.

Що ж стосується ринку в цілому він також отримає суттєві переваги від такого співробітництва: безпеки на дорогах стане більше, кількість шахрайських випадків зменшиться, а ціни на послуги лізингових та страхових компаній для дисциплінованих водіїв знизяться.

Отож, вітаємо у наших лавах нового члена – компанію Inscor Technologies!