Avis Україна отримала нагороду World Travel Award


Конверт відкривається і організатори World Travel Awards оголошують: «Провідна компанія з прокату автомобілів в Україні 2020 – Avis Україна» 🥇

Це неймовірно стати помітними у 2020 році!

Але цього року, цей «Туристичний Оскар»🏆, який став для нас уже третім, ми присвячуємо усім прокатним компаніям в Україні.

Ми всі в одному човні в часи, коли туризм у найважчій в історії світовій кризі. І вважаємо, що ця нагорода – наш спільний трофей.Ми разом можемо радіти тому, що номінація «краща автопрокатна компанія» у 2020му не зникла з повістки престижного туристичного конкурсу. Радіти тому, що цього року – рекордна кількість учасників голосування за кращих в туристичній сфері.

Це означає, що ми всі – виживемо і відновимось, як смак і апетит до автоподорожей у людей.

Бо подорожі для багатьох – це частина нормального життя, а життя, не можна відмінити.

Наші нові виклики сьогодні – зробити цю частину життя максимально комфортною в існуючих умовах. Адже невизначеність підштовхує мандрівників шукати підтримки у експертів, які орієнтуються в ситуації, оперативно надають інформації з достовірних джерел щодо умов перетину кордонів, розуміють ризики і знаходять вигоди – саме для клієнтів! ❤

Вітаємо всіх нас! Budget Ukraine, Sixt, Europcar, BLS Car Rental, Аренда автомобилей в Украине, Payless Ukraine, і всіх, всіх, хто працює в Україні в сфері автопрокату!

https://www.youtube.com/watch?v=RB2_loVquVk

Джерело