04.12.19 ВІННИЦЯ ПОСТ-РЕЛІЗ: Відбулася Ярмарка та семінар: “Фінансування малого та середнього бізнесу Вінничини за допомогою лізингу”

Продовжуючи традицію просвітницької діяльності для фізичних осіб та підприємців Асоціація  лізингодавців України провела черговий семінар для малого та середнього бізнесу. Захід організовано у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Вінницької області, яка надзвичайно опікується проблемами своїх  бізнесменів та допомагає їм знайти доступ до нових джерел фінансування.

Подія проходила у два етапи – теоретичний та практичний. На першому – потужні практики, керівники провідних лізингових компаній України, розповіли учасникам про те що таке лізинг,  які його особливості щодо різних видів обладнання та якими є вимоги до лізингоотримувача. Також були  окреслені варіанти взаємодії з постачальниками виробничих засобів, при придбанні їх в Україні та за кордоном.

Експерти-доповідачі  представляли такі компанії як ULF Finance, Теком Лізинг, Best Leasing, ОТП Лізинг, Еска Капітал, Альфа-Лізинг, а також СК “Інго”.

Крім доповідачів, виступили також представники МСБ Вінницького регіону, які розповіли про свій успішний досвід співпраці з лізинговими компаніями. Так, зокрема, один з директорів відомої в Україні  компанії “Фруктона – ВН” Олександр Добровольський, поділився з учасниками історією успіху. Компанія займається швидкою заморозкою ягід і тому сучасне технологічне обладнання є для неї критично важливим фактором. Не дивлячись на його унікальність та низьколіквідність, підприємцям непросто, але все  таки вдалося знайти лізингодавця, який погодився профінансувати таке придбання імпортної техніки з-за кордону. Це була компанія “Теком-Лізинг”. І на сьогодні “Фруктона –ВН” є сучасним високотехнологічним підприємством з високою конкурентоздатністю. Пан Добровольський розповів всі деталі угоди, переваги та можливості, які він отримав, та закликав і інших своїх  земляків  скористатися з переваг лізингового фінансування.

На другому етапі учасники  могли відвідати виставку-ярмарку лізингових продуктів та отримати розрахунок платежів по тому чи іншому виду техніки. Для цього свої можливості на виставці представили більше десятка лізингодавців-членів Асоціації.

Учасники заходу мали нагоду за кавою та тістечками поспілкуватися в неформальній атмосфері з найкращими експертами лізингового ринку, обмінявшись контактами та ідеями. Гості, представники малого і середнього бізнесу висловлювали подяку організаторам за цікаву програму та цінні підказки щодо шляхів розвитку їхньої справи.

Програму заходу можна побачити тут
Презентації заходу можна завантажити тут

Якщо ви зацікавленні в проведенні подібного просвітницького  заходу у вашому регіоні – звертайтеся до Асоціації, і ми про це подбаємо.

Про Асоціацію «Українське об’єднання лізингодавців» (УОЛ):
Створена в 2005 році як добровільне об’єднання професійних учасників ринку лізингу. З цього ж року Асоціація входить до складу конфедерації LEASEUROPE зі штаб-квартирою у Брюселі, що об’єднує Асоціації 31 європейської країни. До складу Асоціації входять учасники, які генерують 80% українського лізингового портфелю.

Контакти:
+38 044 529 46 90
+38 093 381 51 00
[email protected]
www.uul.com.ua
www.facebook.com/leasingUkraine

Про Агенцію регіонального  розвитку  Вінницької області (АРР Вінницької області):
Місія Агенції: сприяти розвитку Вінниччини з рахунок інвестицій та інших ресурсів, а також здійснення заходів з покращення бізнес-середовища та іміджу області. Агенція, як комунікативний майданчик, забезпечує узагальнення колективного інтересу до розвитку певної території , налагоджує чіткі зв’язки з місцевими чи регіональними органами влади, зокрема у питаннях розвитку малого та середнього підприємництва, регіонального розвитку, залучення інвестицій. Додаткову інформацію про роботу Агенції можна отримати за адресою: http://ardvin.org.ua,  Сторінка у Facebook  https://www.facebook.com/agenciia.vinnytsia/