Зустріч Прокатного комітету Асоціації з керівництвом МА Бориспіль

12 жовтня відбулось виїзне засідання Прокатного комітету Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців». Представники Асоціації слоганом якої є “Голос лізингу та автопрокату” та учасників Асоціації керівників компаній Avis, Sixt, Hertz, Europcar та інших світових брендів зустрілись з керівництвом Міжнародного аеропорту Бориспіль на чолі з Начальником служби неавіаційної діяльності Дмитром Тисячним.

В ході зустрічі яка відбулась на території МА Бориспіль сторони обговорили питання розміщення офісів обслуговування клієнтів автопрокату у нових паркінгових приміщеннях терміналу D аеропорту. Означені приміщення (перша черга) плануються до введення у експлуатацію у грудні 2018 року і мають близько 1100 паркомісць на 4 рівнях. Друга черга місткістю понад 1200 додаткових паркомісць буде введена в експлуатацію у 2019 році.

Сторони досягли згоди щодо пріоритетного розміщення провідних прокатних компаній світу (членів Асоціації) які створюють імідж прокатного сегменту «повітряних воріт» України і надають високий клієнтський сервіс визнаний у всьому світі.

Учасникам та представникам Асоціації було здійснено експертний огляд майданчиків під майбутні локації з метою найбільш оптимального їх розташування та оформлення у відповідності з європейським досвідом та задля максимальної зручності клієнта. Вже за вже за пару місяців цей будівельний майданчик перетвориться на сучасний паркінг із офісами прокатних компаній. Асоціація та керівництво Служби неавіаційної діяльності МА Бориспіль домовилися про тісну співпрацю по даному об’єкту, для початку якої представники Асоціації підготують свої візуалізовані пропозиції щодо розміру, кількості та структурування  своїх майбутніх локацій.