Запрошуємо на V Міжнародну Конференцію: «Лізинг в Україні: нові можливості та виклики»!

Асоціація “Українське Об’єднання Лізингодавців” лізингодавців продовжує традицію лізингових форумів міжнародного рівня в Україні та запрошує до участі у 5-Й МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ НА ТЕМУ «ЛІЗИНГ В УКРАЇНІ: НОВІ МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ».

Конференція проводиться за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору».

Конференція слугує унікальним майданчиком професійного спілкування надавачів фінансових послуг, представників реального сектору економіки, які розвивають свій бізнес за допомогою лізингу, та усіх інших зацікавлених сторін – законодавців, інвесторів, кредиторів, страховиків, державних регуляторів. Форум надасть змогу краще побачити потенціал та можливості такого інструменту, як лізинг для забезпечення розвитку, конкурентоздатності та інновацій українського бізнесу. Ключовими напрямками обговорень на конференції будуть такі:

  • Макроекономіка та ринок лізингу;
  • Лізинг в Україні: регулювання та новації;
  • Фінансовий лізинг: сучасний стан та перспективи;
  • Співпраця лізингових компаній та агровиробників;
  • Автолізинг та автопрокат;
  • Нові сфери, нові клієнти: перспективи та ризики.

Традиційно така подія збирає понад сто українських та зарубіжних учасників: лізингодавців, лізингоотримувачів, представників провідних європейських фінансових груп, а також депутатів Верховної Ради, представників профільних міністерств, експертів з країн Європи, міжнародних донорів та інвесторів. Вона слугує генератором нових ідей та напрямків розвитку галузі, дає можливість обмінятися досвідом та задумами.

Конференція відбудеться 12-13 квітня 2018 року за адресою: місто Львів, вулиця Яна Матейка, 6, готель «Дністер», конференц-зал «Панорама».

Реєстрація учасників завершується 5 квітня. За умови ранньої реєстрації – до 1 березня, «early birds» надається скидка у розмірі 30% від вартості участі.

Також при реєстрації другого учасника від компанії в будь-який період надається знижка 20% , третього – 30%.

Вартість участі у дводенній конференції складає суму, еквівалентну 300 євро (оплата здійснюється в гривні, по курсу НБУ на день оплати).

Спеціальна ціна для членів Асоціації лізингодавців України – 180 євро.

Учасники отримують знижку на проживання в готелі «Дністер», де буде відбуватися конференція  за промо кодом USAID18. Звертаємо Вашу увагу, що промокод дійсний до 14/03/18.

Зареєструватись на конференцію та ознайомитися з більш детальною інформацією можна на сайті http://conference.uul.com.ua