Віннер Лізинг

ТОВ «Віннер Лізинг» (Winner Leasing) – компанія загальновідомої групи Winner, що виступає одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу протягом 30 років. Компанія є офіційним імпортером всесвітньовідомих автомобільних брендiв: Ford, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, має широку мережу авторизованих дилерів і центрів сервісного обслуговування. У березні 2016 року було прийнято рішення про створення компанії Winner Leasing та відбулась реєстрація компанії в складі Групи компаній Winner.

Winner Leasing націлений бути надійним фінансовим партнером для своїх Клієнтів, прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу.

Winner Leasing пропонує своїм клієнтам послуги фінансового та оперативного лізингу, а також послуги управління автопарками, надаючи швидкий, зручний та прозорий доступ до фінансування.

Наші переваги:

– Мінімальний аванс від 10%. Ви зберігаєте свої кошти та отримуєте автомобіль з мінімальними витратами

– Гнучкий строк лізингу від 12 до 60 місяців. За рахунок збільшення строку лізингу Ви зменшуєте щомісячний лізинговий платіж за користування автомобілем.

– Індивідуальний підбір графіка виплат. Ви можете обрати зручний графік виплат щомісячних лізингових платежів: ануїтетний, класичний або сезонний.

– Надійний сервіс. Мінімізуйте Ваші фінансові та адміністративні витрати, доручаючи нам супроводження та обслуговування Вашого автопарку.

Контактна інформація:

Клієнтський центр:

м. Київ, вул. Антоновича, 19–21

Пн-Пт з 9:00 до 18:00

тел: +38 044 585-69-40

моб.: +38 067 212-57-27

e-mail: [email protected]

www.winnerleasing.ua

Місцезнаходження:

08111, Україна, Київська область,

Бучанський р-н, с. Капітанівка,

вул. Дачна, 5-А