Представники Асоціації взяли участь у засіданні Комітету Верховної Ради України

Комітет з питань фінансової політики та банківської діяльності нарешті розглянув правки до проекту закону 2413-а, який учасники фінансового ринку “охрестили” як Спліт.

Представники Українського об’єднання лізингодавців прийняли участь у засіданні Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики та банківської діяльності. Засідання було присвячено підготовці до другого читання «Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо консолідації функцій із державного регулювання ринків фінансових послуг» (№2413-а).

У засіданні взяли участь перший заступник Голови Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Михайло Довбенко, перший заступник голови Національного Банку України Катерина Рожкова, члени Комітету Максим Поляков та Руслан Демчак, представники Нацкомфінпослуг, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національного Банку України та профільних об’єднань учасників фінансового ринку.

В ході засідання, яке тривало більше чотирьох годин, учасники обмінялись думками щодо запропонованих правок до проекту закону 2413-а прийнятому у першому читанні ще у липні 2016 року. В покроковому режимі були пройдені всі 194 правки запропоновані до другого читання закону.

За словами Директора Асоціації «Українське Об’єднання Лізингодавців» Марини Масіч, яка приймала участь у засіданні Комітету, була проведена результативна робота, а підсумки засідання дають надію, що фінальний документ врахує позицію учасників ринку та стимулюватиме розвиток цивілізованого ринку фінансових послуг в Україні.