100 вагонів у лізинг профінансовано ТАСКОМБАНК

За півроку з початку запуску програми лізингу залізничної техніки Банк надав підприємствам послуги з придбання залізничного транспорту у фінансовий лізинг більш ніж 100 одиниць.

На сьогодні АТ «ТАСКОМБАНК» — один з небагатьох банків та лізингових компаній України, що надає можливість придбання залізничних вагонів у фінансовий лізинг.

Завдяки співробітництву с ПАТ «Дніпровагонмаш», що входить у Групу ТАС, ми можемо надати нашим клієнтам можливість придбати вагони у лізинг на більш вигідних умовах:

  • авансовий внесок від 20%;
  • фіксована ціна на вагони на момент підписання договору;
  • строк фінансування до 7 років;
  • валюта фінансування гривна без валютної прив’язки.

«Ми будуємо з нашими клієнтами довгострокові партнерські стосунки, надаючи їм фінансові інструменти та рівень обслуговування, що сприятимуть збільшенню оборотів та масштабів бізнесу клієнта у майбутньому, — відзначає Перший заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Володимир Дубєй. — У нас є лізингова компанія, що досить успішно веде бізнес, але ми розвиваємо лізинг і на балансі Банку, оскільки зміна нормативних вимог НБУ дає можливість це робити. Зараз портфель ТАСКОМБАНКУ вже складає більш ніж 420 млн. грн», — додав Володимир Дубєй.