Зустрічайте весну з новим автомобілем від Porsche Finance Group

Porsche Finance Group (PFG) в Україні, що надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредиту автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT і Porsche, за підтримки імпортерів підготувала подарунки для своїх клієнтів. З березня 2013 року, купуючи автомобілі з фінансуванням від PFG, клієнт отримує унікальні умови покупки і подарункові весняні бонуси.

«Весна – період оновлення і розквіту. Ми хочемо допомогти нашим клієнтам стати частиною цього процесу і пропонуємо оновити свій автопарк. PFG підготувала ряд привабливих пропозицій щодо придбання автомобілів з бонусами, знижками та подарунками. За підтримки імпортера ми зможемо стати ще більш привабливими для наших клієнтів і розфарбувати цю весну яскравими враженнями від поїздок і подорожей з новим автомобілем», – каже голова правління Porsche Finance Group Йозеф Граф.

«Щасливий бонус» у розмірі 5000 гривень чекає на покупців Volkswagen Caddy Luck. «Щасливим» може стати кожен клієнт, який придбає автомобіль з фінансуванням від PFG в кредит або лізинг на термін від трьох років.

Якщо ж клієнт вирішить поповнити автопарк автомобілем Volkswagen Polo Sedan з фінансуванням від PFG, він отримує 8000 гривень весняної знижки, а термін фінансування може бути продовжений до семи років. Пропозиція діє, поки автомобілі є в наявності.

При покупці автомобілів Audi A1 SB і Audi A3 SB в кредит або лізинг строком від двох років, клієнти отримують страховку КАСКО на один рік в подарунок. Страховим партнером PFG виступає страхова компанія «УСГ».

Максимальний авансовий платіж для участі у всіх акційних пропозиціях – 50% вартості автомобіля. Пропозиції не поширюються на фліт-клієнтів.

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» і «Порше Страхова Агенція». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який у свою чергу належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, та є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком та є посередником з видачі страхових полісів для покупців вищезазначених марок автомобілів.