Визначено переможця акції від VAB Лізинг «В Карпати на новому авто!»

11 лютого 2013 року Компанія VAB Лізинг підвела підсумки акції для Лізингоодержувачів «В Карпати на новому авто!» і визначила переможця шляхом жеребкування.

В акції взяли участь понад 40 Клієнтів, які звернулися в Компанію за придбанням автомобілів в лізинг з 10 грудня 2012 до 31 січня 2013 року, уклали договори, і оплатили авансові платежі до 10 лютого 2013 року. Щасливими власниками тижневого відпочинку на двох в Карпатах стало ТОВ «Аероліфт».

На жеребкуванні разом з представниками комісії від Компанії VAB Лізинг: Генеральним директором, Людмилою Золотарьової, і директором з розвитку бізнесу, Володимиром Нечаєвим, для фіксації відкритості та правильності визначення переможця була присутня Директор Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» Марина Масіч.

 «Ми з радістю відзначаємо високу активність члена Асоціації – компанії VAB Лізинг у популяризації послуги лізингу для представників малого та середнього бізнесу, а також для фізичних осіб. Цінним є досвід, коли, крім цікавих і вигідних лізингових програм Компанія прагне зробити своїм Лізингоодержувачам приємні сюрпризи, і подарувати позитивні емоції не тільки від користування послугою лізингу, а й від активного відпочинку в колі сім’ї, як у випадку сьогоднішньої акції», – розповідає Марина Масіч.

«Ми раді почати 2013 рік з позитивних емоцій і раді дарувати їх кожному Клієнту. Приємно відзначати, що лізингові програми та умови, які ми пропонуємо на ринку, цікаві та затребувані Клієнтами. Також у 2013 році ми плануємо запустити ще кілька нових програм та акцій, щоб зробити послугу лізингу ще доступніше», – зазначила Людмила Золотарьова.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.