Універсальна лізингова компанія «Ленд-ліз» поліпшує умови лізингу сільськогосподарської техніки

Лізингова компанія «Ленд-ліз» напередодні активізації посівної кампанії знижує відсоткову ставку на фінансування  сільськогосподарської техніки та навісного обладнання, а також пропонує кращі умови що до страхування. Відсоткова  ставка по лізингу, починаючи з 15 березня 2013 року, знижена до рівня 20 – 24% річних в залежності від строку лізингу та ліквідності об’єктів. Тариф на страхування  навісного обладнання знижений до рівня 0,5% на стандартних умовах. Ці кроки дадуть змогу нашим діючим та потенційним клієнтам в розпал сезону збільшити парк сільськогосподарської техніки, а також поліпшити технічну оснащеність своїх хазяйств.

Компанія «Ленд-ліз»  пропонує клієнтам в лізинг навісне та причіпне обладнання для сільськогосподарської техніки виробництва наступних країн: Австрія, Аргентина, Бельгія, Великобританія, Угорщина, Германія, Голландія, Данія, Іспанія, Італія, Канада, Латвія, Норвегія, Польща, Словенія, США, Туреччина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Україна, Росія, Білорусь. З конкретними умовами лізингу по переліченим об’єктам можна ознайомитись на нашому сайті або у співробітників наших філій.
На базі оптимістичних прогнозів експертів відносно обсягів майбутнього врожаю, ми впевнені в успішних результатах аграрного бізнесу наших клієнтів за підсумками поточного маркетингового року.

Для довідки:
Ленд Ліз – універсальна лізингова компанія, яка з моменту заснування у 2001 році надає послуги фінансового та оперативного лізингу легкового, комерційного та вантажного автотранспорту, сільськогосподарської техніки (комбайни, трактори, інша самохідна техніка) з навісним та причіпним обладнанням, а також обладнання для СТО. Фінансовим партнером компанії Ленд Ліз є  Альфа-Банк (Україна).