СК «Арсенал Страхування» взяла участь у зльоті байкерів у м. Снятин

СК «Арсенал Страхування» стала партнером проведення зльоту байкарів, що відбувся 18 травня у м. Снятин Івано-Франківської області. Дійство ознаменувало відкриття літнього мотосезону в регіоні. Кількість присутніх байкерів склала біля 940 чоловік.
В рамках байкерського зльоту було проведено мотопікнік, заїзд любителів поганяти на «залізних конях» та байк-парад. Кожен мешканець та гість Снятину отримав нагоду поспостерігати за захопливим дійством та сфотографуватися зі справжніми екіпірованими байкерами та їх мотоциклами.

Під час заходу СК «Арсенал Страхування» презентувала свої послуги в спеціально відведеному для цього місці (промо-палатці), а наприкінці подарувала всім учасникам зльоту свою рекламну продукцію.

«Нам приємно брати участь у такому заході, як байкерський зліт. Це особлива, дружня атмосфера, де ти бачиш людей, об’єднаних між собою одним захопленням. Не даремно у народі кажуть, що байкери –  це свого роду сім’я. Саме тому СК «Арсенал Страхування», перебуваючи на заході, максимально відобразила близькість цієї філософії для нашої компанії – ми турбуємося про своїх клієнтів та відповідально ставимось до виконання своїх зобов’язань перед ними», – відзначив Степан Куцик, директор Чернівецької дирекції СК «Арсенал Страхування».

Про компанію «Арсенал Страхування»:
 Страхова Компанія «АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ» – це сучасна компанія, яка динамічно розвивається і відома серед провідних українських страхових компаній як надійний партнер, здатний надати весь спектр послуг в галузі страхування.
 Клієнтська база Компанії складає більше 1,5 млн. клієнтів. Страхові премії за підсумками 2012 р. склали більше 503 мільйонів гривень. Сьогодні Компанія входить у ТОП-10 найбільших страхових компаній України. Є членом МТСБУ, ЛСОУ та УОЛ.