СК «Арсенал Страхування» виплатила 10 млн. грн. за договорами КАСКО за перший квартал 2013 року.

              Страхові виплати СК «Арсенал Страхування» за договорами КАСКО в період з 01.01.13 по 30.03.13 склали 9979520, 61 млн. грн.. Компанією було врегульовано понад 1100 страхових подій.
              Базуючись на якості надаваних послуг, «Арсенал Страхування» дисципліновано і без затримок врегульовує страхові події та здійснює виплати страхових відшкодувань. Як правило, термін невеликих виплат становить близько 3 днів, а більших – від 7 до 14. Сьогодні в Україні СК «Арсенал Страхування» довіряють понад 1,5 мільйона клієнтів.
            «Запорукою успіху нашої Компанії є основні принципи роботи з клієнтами: високий рівень сервісу і гарантія виплат. Своєчасність відшкодувань, які здійснюються згідно договору страхування, – підтвердження надійності і стабільності Компанії», – зазначив Сергій Авдєєв, Голова Правління СК «Арсенал Страхування».

Про компанію «Арсенал Страхування»:
Страхова Компанія «АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ» – це сучасна компанія, яка динамічно розвивається і відома серед провідних українських страхових компаній як надійний партнер, здатний надати весь спектр послуг в галузі страхування.
Клієнтська база Компанії складає більше 1,5 млн. клієнтів. Страхові премії за підсумками 2012 р. склали більше 503 мільйонів гривень. Сьогодні Компанія входить у ТОП-10 найбільших страхових компаній України. Є членом МТСБУ, ЛСОУ та УОЛ.