СК «АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ» стала страховим партнером XVII Чемпіонату України з багатоборства серед охоронців.

 
З 25 по 27 травня 2013 року в Одесі пройшов XVII Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. Змагання стали відбірковими перед Чемпіонатом світу «Bodyguard – 2013», який відбудеться у вересні в Криму. У Чемпіонаті взяли участь 20 команд професіоналів зі спеціальних служб, приватних охоронних фірм і правоохоронних органів України.

У програмі етапів Чемпіонату бодігарди демонстрували тактику і техніку пішого супроводу з виконанням прийомів фізичного захисту, прийоми рукопашного бою, стрілецькі вправи, подолання смуги перешкод на автомобілі, пошук вибухових пристроїв в автомобілі, надання першої медичної допомоги та евакуацію VIP-персони.

Основна мета турніру охоронців – підвищення професійного рівня підготовки, обмін досвідом, зміцнення взаєморозуміння і співробітництва між правоохоронцями.

За результатами змагань в командному заліку призові місця посіли офіцери команди СБУ (Центр спеціальних операцій «Альфа»), команда УДО України (підрозділ, що забезпечує безпеку Президента України), спортсмени команди «Титан-Київ» (МВС України). В особистих заліках призові місця вибороли: контраварійне керування автомобілем – Олексій Чорний (УДО України), крім того він отримав титул «Кращий спортсмен Чемпіонату».

СК «Арсенал Страхування» вже третій рік поспіль офіційний страховий партнер Чемпіонату, і у вересні цього року планує стати страховим партнером Міжнародного Чемпіонату з багатоборства тілоохоронців, який проходитиме в Ялті.

На заході в Одесі СК «Арсенал Страхування» застрахувала автомобілі, які були задіяні практично у всіх етапах турніру охоронців.

«Для нас велика честь приймати участь у Чемпіонаті України з багатоборства тілоохоронців. Адже ми, по суті, виконуємо однакові функції, бодігарди є захисниками тіла і душі, а СК «Арсенал Страхування» надає надійний фінансовий захист», – зазначив Голова Правління СК« Арсенал Страхування» Сергій Авдєєв.

Про компанію «Арсенал Страхування»:
 Страхова Компанія «АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ» – це сучасна компанія, яка динамічно розвивається та відома серед провідних українських страхових компаній як надійний партнер, здатний надати весь спектр послуг в галузі страхування.
Клієнтська база Компанії складає більше 1,5 млн. клієнтів. Страхові премії за підсумками 2012 р. склали більше 503 мільйонів гривень. Сьогодні Компанія входить до ТОП-10 найбільших страхових компаній України. Є членом МТСБУ, ЛСОУ та УОЛ.