СК «Арсенал Страхування» стала генеральним партнером презентації нового Audi A3 Sportback в Києві

“Ауді Центр Київ Південь” в рамках презентації нової моделі Audi A3 Sportback 13 квітня провів вже третю за рахунком інтерактивну гру Audi КВЕСТ, генеральним партнером проведення якого стала СК «Арсенал Страхування». Для команд було підготовлено 9 завдань, розгадки до яких перебували в різних точках Києва. Учасники, які швидше за всіх пройшли етапи квесту, отримали призи від партнерів.

В якості подарунків переможцям були вручені авіаквитки до країн Європи чи Азії на вибір, грошовий сертифікат від мережі магазинів брендового одягу, сертифікат на вечерю в ресторані і сертифікат від СК «Арсенал Страхування» – 20% знижки на КАСКО. Командам необхідно було знайти ключі від замка Audi A3 Sportback, відкрити автомобіль і забрати Кубок переможця! Нагородження учасників провели одразу після фінішу останньої команди.

«У Audi Квесті ми були не тільки в ролі партнера, а й як учасники, оскільки краще зрозуміти потреби клієнтів можна в безпосередньому спілкуванні з ними. Учасники квесту та гості заходу – це наші нинішні і потенційні страхувальники, які знають, що СК «Арсенал Страхування» – компанія, яка працює для клієнтів. Підтримка партнерів і пряме спілкування з цільовою аудиторією – негласне правило успіху, якого ми дотримуємося» – зазначив Олександр Солоп, Голова Наглядової ради СК «Арсенал Страхування».

Про компанію «Арсенал Страхування»:
 Страхова Компанія «АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ» – це сучасна компанія, яка динамічно розвивається і відома серед провідних українських страхових компаній як надійний партнер, здатний надати весь спектр послуг в галузі страхування.
Клієнтська база Компанії складає більше 1,5 млн. клієнтів. Страхові премії за підсумками 2012 р. склали більше 503 мільйонів гривень. Сьогодні Компанія входить у ТОП-10 найбільших страхових компаній України. Є членом МТСБУ, ЛСОУ та УОЛ.