Porsche Finance Group взяла участь у відкритті оновленого концептуального дилерського центру Volkswagen у Донецьку


6 червня 2013 року відбулося офіційне відкриття оновленого концептуального дилерського центру Volkswagen ТОВ «Ріво-Моторс» у Донецьку. Як і всі регіональні дилерські центри, «Ріво-Моторс» отримав ваучер на суму 30 000 гривень у якості підтримки спонсорської діяльності від компанії Porsche Finance Group. Ці гроші будуть спрямовані на обладнання однієї з місцевих церков.

На офіційному відкритті нового концептуального центру Volkswagen компанію Porsche Finance Group представляли Голова правління Porsche Finance Group, пан Йозеф Граф, та Анастасія Стеклова, Директор з продажу та Член правління Porsche Finance Group. Саме вони урочисто вручили ваучер керівництву ТОВ «Ріво-Моторс».

«Підтримка спонсорської діяльності регіональних центрів — добра справа та наша хороша традиція, — каже пан Йозеф Граф. — Таким чином ми допомагаємо тим, хто цього найбільше потребує, і втілюємо в життя благодійну місію Porsche Finance Group».

Окрім підтримки спонсорської діяльності регіональних дилерських центрів, компанія Porsche Finance Group сприяє відновленню популяції карпатських буйволів, що знаходяться під загрозою, а також надає фінансову допомогу декільком соціальним програмам Товариства Червоного Хреста України.

ТОВ «Ріво-Моторс» — офіційний дилер Volkswagen та найбільший автоцентр у Донецькій області, представлений на ринку вже 15 років. З моменту створення, «Ріво-Моторс» динамічно розвивався і був зразковим автоцентром. А відтепер, завдяки новому шоу-руму, побудованому за всіма вимогами сучасної концепції Volkswagen, оновлений автоцентр «Ріво-Моторс» відповідає сучасним світовим стандартам обслуговування: новий шоу-рум займає понад 500 квадратних метрів, і в ньому з легкістю розміщуються 10 виставкових автомобілів, а також створені всі умови для комфортного перебування клієнтів. Відтепер загальна площа підприємства складає більше 4 000 квадратних метрів; сервісний центр налічує 17 постів, а на складі підприємства – понад 5 000 найменувань запасних частин, що відповідає світовим стандартам обслуговування Volkswagen!

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, Seat та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком, та є посередником при видачі страхових полісів для покупців вищезазначених марок автомобілів