Porsche Finance Group впроваджує принципи Compliance

Porsche Finance Group (PFG), яка надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредиту автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT та Porsche, прийняла внутрішній Кодекс поведінки, в якому уніфіковано  основні морально-етичні принципи роботи компанії відповідно до системи Compliance (дотримання міжнародних принципів).

«У нашому розумінні, Кодекс поведінки — це не список чітких інструкцій, а орієнтир у виборі правильних дій, що містить поради і рекомендації щодо виконання роботи,— розповідає пан Йозеф Граф, голова правління Porsche Finance Group. — Даний Кодекс містить найважливіші базові принципи нашої діяльності та стане у нагоді під час вирішення складних правових та етичних питань, з якими стикаються співробітники».

Поряд із загальними правилами трудової дисципліни, Кодекс поведінки містить рекомендації із запобігання корупції та конфліктів інтересів, побудови відносин з діловими партнерами та третіми особами, безпеки персональної та внутрішньої інформації компанії тощо.

Окрім цього, будучи частиною Групи Порше Холдинг – одного з провідних світових дистриб’юторів автомобілів, відомого високим рівнем соціальної відповідальності та етичними стандартами, підкріпленими багаторічною діяльністю – PFG також надає велике значення відповідності своєї підприємницької діяльності основним міжнародним конвенціям, положення яких містять важливі інструкції щодо поведінки для компаній, що діють в міжнародному масштабі, та для їхніх працівників. Саме ці рекомендації займають чільне місце у новому Кодексі поведінки, разом із вимогами національного законодавства, внутрішніми правилами та цінностями Групи Порше Холдинг.

«Займаючись автофінансування, ми намагаємося пропагувати мобільність в інтересах суспільного блага, не забуваючи про індивідуальні потреби, екологічні та економічні вимоги, що постають перед кожним міжнародним підприємством. Ми сподіваємося, що всі співробітники PFG керуватимуться принципами Compliance і застосовуватимуть норми Кодексу поведінки. Це неодмінно посилить наші позиції і позитивно вплине на бізнес в цілому», — підсумував пан Йозеф Граф.

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком, та є посередником при видачі страхових полісів для покупців вищезазначених марок автомобілів