Porsche Finance Group відкриває концептуальний дилерський центр Volkswagen в Житомирі

17 травня 2013 року в Житомирі відбулося офіційне відкриття концептуального дилерського центру Volkswagen ТОВ «Інтер Авто Житомир». За традицією Porsche Finance Group підтримує спонсорську діяльність регіональних дилерів. І на цей раз представники PFG урочисто вручили керівництву нового центру ваучер на суму 30 000 гривень. Ці кошти будуть спрямовані на допомогу школі-інтернату для розумово відсталих дітей, що знаходиться у селищі Терека Житомирської області. Для її вихованців  буде збудовано дитячий майданчик.

Голова правління Porsche Finance Group, пан Йозеф Граф, каже: «Нам дуже приємно, що багаторічна благодійна діяльність компанії приносить свої результати. Підтримка декількох соціальних програм Товариства Червоного Хреста, сприяння відновленню популяції карпатських буйволів, що знаходяться під загрозою вимирання, а також фінансування спонсорських проектів у регіональних дилерських центрах, — усе це є невід’ємною частиною місії Porsche Finance Group, виконуючи яку ми показуємо свою небайдужість до суспільства та навколишнього середовища».

Porsche Finance Group на відкритті нового концептуального дилерського центру в Житомирі представляла Анастасія Стеклова, Директор з продажу та Член правління Porsche Finance Group. «Ми впевнені, що дилерський центр ТОВ «Інтер Авто Житомир» функціонуватиме на найвищому рівні, суттєво збільшить продажі автомобілів Volkswagen в Україні і посилить наші позиції на українському ринку», — підкреслила Анастасія Стеклова.

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, Seat та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком, та є посередником при видачі страхових полісів для покупців вищезазначених марок автомобілів.