Porsche Finance Group надала підтримку хоспісу Св. Єлени Товариства Червоного Хреста України для онкологічних хворих

Porsche Finance Group надала благодійну підтримку хоспісу Св. Єлени Товариства Червоного Хреста України для онкологічних хворих у м. Коростень Житомирської області. Компанія виділила 90 тисяч гривень, які будуть витрачені на ремонт приміщень лікарні.
Товариство Червоного Хреста України  потребує постійної спонсорської підтримки для здійснення медико-соціальних програм, що вимагають значних матеріальних ресурсів. Porsche Finance Group традиційно щороку підтримує Товариство та закликає своїх партнерів до участі у благодійних проектах Червоного Хреста. Хоспіс Святої Єлени – один з перших лікувальних закладів в Україні, що спеціалізується на невиліковно хворих пацієнтах. Хоспіс надає медичну та психологічну допомогу важко хворим пацієнтам та їх близьким.
«На жаль, коли людина опиняється на  межі життя і смерті, допомогти їй буває дуже важко або навіть неможливо. Ми лише робимо посильний внесок у безперечно добру та таку необхідну справу, якою займається хоспіс Св. Єлени. Такі внески вже стали для Porsche Finance Group звичною справою. Рік тому Porsche Finance Group надала допомогу лікарні Червоного Хреста у м. Вижниця Чернівецької області, для якої були придбані продукти харчування, постільна білизна та електрокардіограф. І ми будемо надалі продовжувати надавати допомогу там, де вона найбільш потрібна», – говорить пан Йозеф Граф, голова правління Porsche Finance Group.
«Товариство Червоного Хреста України дуже цінує співпрацю із соціально відповідальними компаніями і прагне, щоб в Україні їх було якомога більше,  – каже Генеральний секретар Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Алла Миколаївна Хабарова. – Завдяки допомозі Porsche Finance Group ми вже почали ремонтні роботи в приміщенні хоспісу, що суттєво  покращить умови перебування хворих.»

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, Seat та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком, та є посередником при видачі страхових полісів для покупців вищезазначених марок автомобілів.