Менеджери Лізингової компанії Ленд Ліз провели зустріч з представниками сільськогосподарського бізнесу Одеської області.

На цьому тижні відбулася чергова зустріч менеджерів компанії Ленд Ліз з керівництвом  сільськогосподарських підприємств Одеської області та галузевим керівництвом районної державної  адміністрації. На цей раз зустріч проходила в Березовському районі. Директор з продажів Поліна Банкова та менеджер по роботі з клієнтами Одеської філії компанії Ленд Ліз Ірина Григорьева презентували присутнім на зустрічі представникам аграрної галузі  інформацію про послуги лізингу, можливі механізми взаємодії з лізинговою компанією та постачальниками техніки, особливості оподаткування та обліку  лізингових операцій. 

Проведення таких зустрічей напередодні активного сезону в аграрної галузі стало вже доброю  традицією для компанії Ленд Ліз. 14 лютого 2013 року аналогічна зустріч за участю керівництва  управління сільського господарства Одеської обласної державної адміністрації була організована при партнерстві с постачальником техніки ТОВ «Техноторг» (офіційний дилер техніки МТЗ, ХТЗ и Велес-Агро в Україні).

Парк сільськогосподарської техніки займає суттєву частину в портфелі компанії Ленд Ліз і компанія постійно поширює співробітництво з виробниками та постачальниками такої техніки, як вітчизняного, так і закордонного виробництва. Це вже визнані на ринку бренди, такі як МТЗ, ЮМЗ, ХТЗ, Велес-Агро, John Deere, Claas та багато інших. «Оптимістичні прогнози експертів відносно  стану озимих та обсягів майбутнього врожаю в цьому році дають всі підстави для активізації зусиль нашої компанії на ринку лізингу сільськогосподарської техніки та обладнання» – прокоментував підсумки зустрічей, що відбулися Генеральний директор Лізингової компанії Ленд Ліз Руслан Сивопляс.

Для довідки:
Ленд Ліз – універсальна лізингова компанія, яка з моменту заснування у 2001 році надає послуги фінансового та оперативного лізингу легкового, комерційного та вантажного автотранспорту, сільськогосподарської техніки (комбайни, трактори, інша самохідна техніка) з навісним та причіпним обладнанням, а також обладнання для СТО. Фінансовим партнером компанії Ленд Ліз є  Альфа-Банк (Україна).